Skip to main content

GarnierAmbre Solaire Resisto Kids napvédő tej gyermekeknek SPF 50+

Garnier Ambre Solaire Resisto Kids napvédő tej gyermekeknek SPF 50+
Garnier Ambre Solaire Resisto Kids napvédő tej gyermekeknek SPF 50+
Spóroljon
4 444Ft

Spóroljon 16%
200 ml
3 730Ft

Raktáron | 1 865,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: GAR1096
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon arcápolási termékeket a L'Oréal Paris, Mixa és Garnier márkáktól legalább 3 200 Ft értékben, és 25% kedvezményben részesül. Használja a skin25 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Óvja gyermeke bőrét hatékonyan a Garnier Ambre Solaire Resisto Kids napvédő tejjel. Különösen gyermekeknek készült, és SPF 50+ faktorjának köszönhetően megbízhatóan véd a napsugárzás káros hatásai ellen. Kellemes textúrája könnyed, gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros filmet maga után, és vízálló, így ideális minden nyaraláshoz.

Tulajdonságok:

  • véd a káros UVA és UVB sugárzástól
  • könnyed, gyorsan felszívódó textúra
  • nem hagy zsíros filmet maga után
  • megvédi a bőrt leégéstől
  • víz, és homokálló termék

Használata:
Permetezze finom rétegben napon tartózkodás előtt a teljes testfelületre. A felvitelt szükség szerint, főleg fürdés, törülközés vagy erős izzadás után, ismételje meg.

Tulajdonságok

Konzisztencia
tej
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrtípus
érzékeny, minden bőrtípusra
Védőfaktor
nagyon magas védelem (SPF 50+)
Nap elleni védelem
SPF

A Garnier kozmetika világszerte már több mint egy évszázada hatással van a férfiak és nők életére. Franciaországban jött létre és fokozatosan a legelismertebb kozmetikai márkává nőtte ki magát.

Története 1904-ben Alfred Amour Garnier fodrász tevékenységével indult. Ő volt az, aki kifejlesztette a haj szépségét megőrző és fokozó, hamarosan bestsellerré váló első növényi tonikot. 1960-ban született meg az első otthoni használatra készült Garnier hajfesték, aminek eredményeként a nők divat-kiegészítőként kezdtek a hajukra tekinteni. A márka más készítményei, így például a Garnier micelláris víz vagy a Garnier Pure Active tisztítógél is azonnal közkedveltté váltak.

A Garnier mindig is figyelt az ügyfeleire, és az arc- és a hajápolásban felmerülő igényeik kielégítésére törekedett. Valóban hatásos, könnyen elérhető és a mindennapi szépségápolást megkönnyítő készítményeket alkot. A Garnier kozmetika ezeknek a tényeknek köszönhetően vált ilyen sikeressé, így napjainkban már a világ több mint 120 országában találkozhat a termékeivel.