Garnier Ambre Solaire Golden Protect napolaj SPF 30

4×
Garnier Ambre Solaire Golden Protect napolaj SPF 30
Garnier Ambre Solaire Golden Protect napolaj SPF 30
150 ml

Kód: GAR1087 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Garnier Ambre Solaire Golden Protect
Tulajdonságok

Tökéletes napvédelem, praktikus spray applikátorral. A Garnier Ambre Solaire Golden Protect napolaj elengedhetetlen része a bőrápolásnak napozáskor. Olaj textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik, és ragyogóvá teszi bőrét. Tökéletes világos bőrre is, és fokozatos barnulást biztosít.

Tulajdonságok:

  • intenzívebbé teszi és meghosszabbítja a bőr barnaságát
  • könnyen szétkenhető és nem hagy zsíros filmet a bőrön
  • UVA és UVB sugárzástól is védi a bőrt
  • puha tapintásúvá teszi bőrét
  • táplálja és ápolja a bőrt

Összetétel:

  • sheavaj - mélyrehatóan hidratálja bőrét
  • SPF 30+ faktor
  • vízálló

Használata:
A készítményt kb. 20 perccel azt megelőzően alkalmazza, hogy a bőrt naphatás érné. Főleg izzadás esetén, fürdés vagy törölközés után a védettség megőrzése érdekében ismételje meg a felvitelt.

Tulajdonságok

Konzisztencia
olaj
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Védőfaktor
magas védelem (SPF 30 – SPF 50)

Garnier a márkáról

A Garnier kozmetika világszerte már több mint egy évszázada hatással van a férfiak és nők életére. Franciaországban jött létre és fokozatosan a legelismertebb kozmetikai márkává nőtte ki magát.

Története 1904-ben Alfred Amour Garnier fodrász tevékenységével indult. Ő volt az, aki kifejlesztette a haj szépségét megőrző és fokozó, hamarosan bestsellerré váló első növényi tonikot. 1960-ban született meg az első otthoni használatra készült Garnier hajfesték, aminek eredményeként a nők divat-kiegészítőként kezdtek a hajukra tekinteni. A márka más készítményei, így például a Garnier micelláris víz vagy a Garnier Pure Active tisztítógél is azonnal közkedveltté váltak.

A Garnier mindig is figyelt az ügyfeleire, és az arc- és a hajápolásban felmerülő igényeik kielégítésére törekedett. Valóban hatásos, könnyen elérhető és a mindennapi szépségápolást megkönnyítő készítményeket alkot. A Garnier kozmetika ezeknek a tényeknek köszönhetően vált ilyen sikeressé, így napjainkban már a világ több mint 120 országában találkozhat a termékeivel.

Értékelés Garnier Ambre Solaire Golden Protect4