Gabriela Sabatini Miss Gabriela Eau de Toilette hölgyeknek

3×
Gabriela Sabatini Miss Gabriela Eau de Toilette hölgyeknek
Gabriela Sabatini Miss Gabriela Eau de Toilette hölgyeknek
20 ml
4 580Ft

22 900,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GBS0118 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Gabriela Sabatini Miss Gabriela
Összetétel

A Miss Sabatini a Gabriella Sabatini ikonikus illatai közé tartozik. Minden korosztályhoz illő illat, amely könnyed, gyümölcsös, virágos illatú. Egyszerű, édeskés és kifinomult, illat amely tökéletes nappali viseletre, főleg a melegebb időjárásban. Kiemeli viselője természetes szépségét és karizmáját.

  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz
  • virágos-gyümölcsös illat
  • romantikus nőnek

Illat összetétele
Miss Gabriela kezdetében lédús málna illattal és pikáns rózsabors illata csábít el. A virágos nőiességét a szív tökéletesen kiemeli. Itt egy jázmin, heliotrop és bazsarózsa csokor vár ránk, amely igazán romantikus hangulatú. Ehhez társul az illat alapjában a magával ragadó cédrus és a különleges borostyán, amely legtovább marad majd meg bőrén.

Illat története
Gabriela Sabatini Miss Gabriela illatának flakonja nagyon egyszerű és letisztult dizájnú. Tökéletesen kiemeli a gyengéd nőiességét és a romantikus szépségét. Az illat 2013-ban jelent meg, magával ragad minden romantikus lelket és kiemeli természetes szépségüket. Élénk, örömteli, kiemelkedő illat, amely minden nőhöz illik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsabors, málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bazsarózsa, jázmin, heliotrop
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, borostyán
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Gabriela Sabatini a márkáról

Gabriela Sabatini a múltszázad 80-as és 90-es éveinek argentin profi teniszezőjének neve, akiről a sporthírességek közül elsőként neveztek el parfümöt. Első parfümje 1989-ben került a pultokra. Azóta a Gabriela Sabatini márka meglehetősen jól hangzik a parfümök világában.
Termékeit természetes, friss és eredeti illatuk és megfizethető árkategóriájuk miatt világszerte megkedvelték a nők. A Gabriela Sabatini parfümök neves parfümőrök, így Martin Gras, Dorothee Piot, Harry Fremont, Christophe Raynaud, Francis Deleamont és Gilles Romey közreműködésével születtek.  

Értékelés Gabriela Sabatini Miss Gabriela2