FurlaRamantica Eau de Parfum hölgyeknek

Furla Ramantica Eau de Parfum hölgyeknek
Furla Ramantica Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
30 470Ft

Raktáron | 30 470,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: FUR00266
1
Express One Hungary
csütörtök 2022. 01. 27.
Személyes átvétel
csütörtök 2022. 01. 27.

Kifinomult, nőies illatot rejt flakonjában a Furla Ramantica Eau de Parfum hölgyeknek. Fás tónusainak köszönhetően különleges, és érzéki, virágos akkordjai pedig igazán romantikussá varázsolják. Könnyed tónusai csábító illatfátyolba burkolják, és ideális választás a melegebb időjáráshoz is.

  • a kihívásoktól nem félő, kötetlen nőknek
  • friss illat meleg időre
  • virágos illat

Illat összetétele
A fűszeres koriander, zöldes tónusú feketeribizli, és davana illata kelti fel figyelmét az illat első tónusaiban. Szíve egy csodás, romantikus virágcsokorral lepi meg amelyben a bazsarózsa, jázmin, és gyöngyvirág található. Legtovább bőrén a Furla Romantica alapjában található édeskés vanília, pacsuli, és értékes szantálfa illata marad meg.

Illat története
Alex Lee-nek köszönhetjük a Furla Ramantica Eau de Parfum illatát, amely 2020-ban jelent meg. Letisztult, stílusos üveg flakont kapott, melyet az arany kupak díszít. Illata kellemes, nőies, csábító, mégis frissítő, így ideális a melegebb nyári, és tavaszi időjáráshoz. Ügyesen keveri a vanília, és szantálfa akkordjait így igazán felejthetetlen.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli, davana, koriander
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bazsarózsa, jázmin, gyöngyvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, vanília, pacsuli
Az illat fajtája
virágos, fás