Fürdőszobai tisztítószerek

Bestsellerek

Inkább szeretné relaxálással tölteni az időt a fürdőszobában, mint takarítással? Felejtse el a minden egyes szennyeződés munkaigényes tisztogatását. Szerezzen be olyan minőségi fürdőszobai tisztítószereket és vízkő-eltávolítókat, melyek minden folttal, vízkővel és beszáradt szappannal könnyedén megbirkóznak, és tökéletesen fényessé teszik a vízcsapokat.

3 tipp a fürdőszoba takarítás megkönnyítéséhez

  • Akárcsak a többi helyiség takarítását, így a fürdőszoba tisztító műveleteit is fentről lefele haladva végezze.
  • Használjon spray kiszerelésű fürdőszobai tisztítószereket vagy töltse őket porlasztóba. Így sokkal könnyebben és hatékonyabban fel tudja hordani a felületekre.
  • Az alkoholos készítmények feloldják a lerakódott szappant és fogkrémet. Visszaadják a tükrök fényét.

Mihez kezdjünk a vízkővel?

A vízkő minden fürdőszobában előfordul, de ott okozza a legnagyobb problémát, ahol kemény a víz. A rendszeres fürdőszoba takarítás segít elkerülni a vízkövesedést.

Ilyenkor a klasszikus fürdőszobai tisztítószerek nem elegendőek, vízkő-eltávolító használatához kell folyamodni. Ez többek között citromsavat tartalmaz, ami eltávolítja a rozsdát és a vízkövet, valamint megvédi a felületet az új lerakódások keletkezésétől.

A notino.hu-n olyan megbízható Cillit, Frosch vagy Cif tisztítószerek várják, melyek megkönnyítik a takarítást és ragyogóvá teszik az otthonát.