A frei öl márkáról

A frei öl kozmetika célja a szép és egészséges arcbőr és bőr. A készítmények természetes olajokban, tápláló aktív anyagokban és vitaminokban is gazdagok. A márka ugyanakkor betartja a legszigorúbb gyógyszeripari szabványokat, megőrizve így a tradíció és a modern technológiák közti optimális harmóniát.

 

Minden termék Németországban készül, és vegánok részére is alkalmas, mivel egyáltalán nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Készítményeinek klinikai vizsgálatokkal alátámasztott, jó hatásfoka révén, a frei öl az egyik legjobb minőségű és legkedveltebb ápoló kozmetikai márka. Története a múlt század ötvenes éveiben kezdődött Walter Bouhon gyógyszertárában. A felesége részére fejlesztett ki egy striák elleni olajat, s ennek gyártástechnológiáját hamarosan szabadalmaztatta.

Kényeztesse ön is magát ezekkel a termékekkel, amelyek kiállták az idő próbáját! Akár a legendás frei öl testfeszítő olajat vagy a frei öl ápoló olajat választja, esetleg a frei öl krémet próbálja ki, garantáltan szép, tökéletesen hidratált és táplált lesz az arca és a bőre is.

teljes szöveg szöveg elrejtése