Franck Olivier Oud Touch Eau de Parfum uraknak

22×
Franck Olivier Oud Touch Eau de Parfum uraknak
Franck Olivier Oud Touch Eau de Parfum uraknak
100 ml
9 360Ft

9 360,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: FRA0081 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 08. 04.
Személyes átvétel
szerda 2021. 08. 04.

Leírás Franck Olivier Oud Touch
Összetétel

A Franck Olivier Oud Touch Eau de Parfum ellenállhatatlanul csábító és öntudatos illat férfiaknak, akik tudják, hogy mit akarnak. Az illat intenzitásával és édes gourmand vonással hívja fel magára a figyelmet.

  • édeskés, fás illat
  • az elegáns és önbizalommal rendelkező férfiaknak
  • nappali és esti viseletként is hordható

Az illat összetétele
A málna, a narancs és a karamell édes tónusai fonódtak össze az olibana és a selymes jázmin titokzatos akkordjaival. A rózsa és az ibolya részegítő aromája keveredik az illat szívében az egzotikus pacsuli esszenciával. A Franck Olivier Oud Touch Eau de Parfum időtlen eleganciája a végén teljesedik ki, ahol a pézsma, az izgalmas vanília és a meleg ámbra rejtőznek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, karamell, málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, jázmin, pacsuli, ibolya, tömjén
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília, pézsma
Az illat fajtája
aromás, fás

Franck Olivier a márkáról

Franck Olivier parfümök| Franck Olivier - Diplomata fiaként Franck Olivier gyakran találkozott a luxus és eleganciával a gyakori kulturális és társasági összejöveteleken, ezért nem csodálkozhatunk azon, hogy ez nagyban inspirálta a saját design - ját. A karrierje akkor indult útjára, amikor létrehozta az első ruházati cégét Franciaország központjában (1955/1963). A kedvelt Franck Olivier márka főként a lelkes, dinamikus és elegáns hölgyekhez illik. A hölgyeknek ajánlotta az első parfümjét is, mely 1993 - ban készült és Cannes - ban került bemutatásra. A Franck Olivier parfümökből virágos - gyümölcsös illat érezhető. Továbbiakban grapefruit, barack, fekete ribizli vagy szilva érezhető, kiegészítve jázminnal, rózsával, pézsmával, vaníliával és szantálfával.

Értékelés Franck Olivier Oud Touch20