FOREOLuna™ Fofo inteligens tisztító kefe minden bőrtípusra

8×
FOREO Luna™ Fofo inteligens tisztító kefe minden bőrtípusra
FOREO Luna™ Fofo inteligens tisztító kefe minden bőrtípusra
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
29 999Ft

Spóroljon 14%
Fuchsia
25 500Ft

Raktáron | 25 500,00Ft / 1 db, áfával | Kód: FOR04818
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
kedd 2021. 12. 07.

Ismerkedjen meg új arctisztító edzőpartnerével. A FOREO Luna™ Fofo intelligens kefe alapos, pontosan arcbőre igényei szerinti ápolást biztosít. Amennyiben a fürdőszobában töltött idő önnek inkább napi kötelességként hat, mostantól egyenesen alig várja majd ezt a rítust.

A tisztítókefe egyedülálló technológiája bőrérzékelők segítségével analizálja bőrét, és egy mobil alkalmazáson keresztül állítja be a T-szónikus pulzálás erejét és hosszát. Egyben kiértékeli, mely arctájékokat kell jobban megcélozni, átvéve így kozmetikusa szerepét.

Tulajdonságai:

 • biztosítja az arcbőr naponta végzett, egyedi ápolását.
 • eltávolítja az arcbőrről a szennyeződéseket, a faggyút és az elhalt hámsejteket
 • serkenti a bőr mikrocirkulációját és támogatja annak méregtelenítését
 • méri a nedvesség szintjét, valamint meghatározza az arcbőr típusát és korát
 • fokozatosan optimalizálja a tisztítás intenzitását és időtartamát
 • mobil alkalmazás és kifinomult algoritmus segítségével analizálja a bőrt
 • kis méretei révén utazáshoz is tökéletes

Műszaki adatok:

 • hipoallergén, nem porózus szilikonból készült
 • T-Sonic pulzálás
 • 24 karátos arany bevonatú bőr-érzékelők
 • 100%-ban vízálló
 • 2 AAA elemes táplálás – akár 400 használatra
 • Android és iOS elérhetőségű alkalmazás

Használata:

1. Töltse le okostelefonjára az App Store-on vagy Google play-en található alkalmazást és járjon el a képernyőn ábrázolt útmutatás szerint. Ezt követően párosítsa össze FOREO Luna™ Fofo-jával.
2. Végezze el arcbőre analízisét. Előtte győződjön meg, hogy arca tiszta és száraz, majd válassza ki az „analizálás" lehetőséget, és járjon el az útmutatás szerint. A befejezés után megjelenik az eredmény a képernyőn.
3. Személyre szabott információi most már el vannak mentve. Nedvesítse meg FOREO Luna™ Fofo-ját, és alkalmazza megszokott tisztító készítményét. Nyomja meg az „on" gombot, helyezze a kefét az arcára, és finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozza. Amint a FOREO Luna™ Fofo tevékenysége megszakad, térjen át arca következő területére.
4. A teljes rituálé befejezése után vízzel öblítse le arcát, és alkalmazza kedvelt arckészítményét. Arcbőrének állapotát tartsa ellenőrzés alatt, és rendszeresen ismételje meg az analízist.

Most már csak egy kérdés marad: Melyik szín passzol a legjobban fürdőszobájához? Tisztítsa arcát szórakozva!

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Tápegység típusa
elemes

A FOREO az arcápolás területén új szépség- és egészségnormát teremtett. A márka filozófiája azon a meggyőződésen alapszik, hogy ha az ember jól érzi magát, akkor jól is néz ki. A svéd vállalat által 2013-ban kifejlesztett FOREO LUNA™ forradalmi arctisztítási rendszernek köszönhetően ezt az élményt újból és újból átélheti.

A FOREO szónikus tisztítókeféi nem porózus hipoallergén szilikonból készülnek, ezért rendkívül higiénikusak. A percenként több mint 8 ezer szónikus pulzálás és az egyedülálló design garancia az arcbőr mély és kíméletes tisztítására. Az Ön arca is minden használat után tisztább, simább és sugárzóbb lesz.

Termékek széles skálájából választhat. A FOREO LUNA alapverziót például az öregedésgátló hatású FOREO LUNA 2, kompakt FOREO LUNA mini 2, utazó LUNA go vagy a legkisebb LUNA play egészíti ki. Közkedvelt még a FOREO ISSA fogkefe, illetve a szemkörnyék masszírozására szolgáló FOREO IRIS eszköz is.

FOREO termékek a különböző arcbőr típusok kezelésére alkalmasak és többféle színben, valamint játékos változatokban is kaphatók. Találja meg a sajátját!