FOREO Issa™ Hybrid

tartalék fejek forradalmi szonikus fogkeféhez

FOREO Issa™ Hybrid tartalék fejek forradalmi szonikus fogkeféhez
Sérült csomagolás
Cool Black
5 660Ft

Kód: FOR04903 | 1 db a raktáron

Kicsomagolatlan, új termék 100% tartalommal, aminek csak a csomagolása sérült.

db
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 05. 22.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 05. 22.
FOREO Issa™ Hybrid
Cool Black | 5 660Ft

FOREO Issa™ Hybrid kozmetika leírása

Jellemzők:
Tartalékfejek a FOREO Issa™ Hybrid fogkefékhez. A fogkefefej lágy és rugalmas szilikonsörtékből áll, amelyek nem károsítják az ínyt és a fogakat. PBT polimer sörtékkel van kiegészítve, amelyek intenzíven tisztítják a fogakat. Ez ideális olyan felhasználók számára, akiknek érzékeny az ínyük, és azoknak is, akiknél több lepedék képződik és intenzívebb tisztítást szeretnének elérni.

A fogkefefej gyorsan száradó, nem pórusos és sima szilikonból készül, és annyira ellenálló, hogy a mindennapi nejlon fogkefével összehasonlítva ezen akár 10 ezerrel kevesebb baktérium keletkezik.
A fejet évente kétszer ajánlott cserélni.  A FOREO Issa™ Hybrid fogkefefej több színváltozatban kapható, válassza ki a kedvencét!

Hatás:

  • eltávolítja a lepedéket
  • megakadályozza a fogkő és a fogszuvasodás képződését
  • nem irritálja az érzékeny fogakat és ínyt
  • segít eltávolítani a fogfoltokat
  • gyengéden masszírozza az ínyt

Hogyan használjuk:
A FOREO Issa™ Hybrid fogkefére helyezze fel az új cserefejet. Vigye fel a kedvenc fogkrémét a fogkefére, és kapcsolja be. Tisztítsa a fogát két percig ugyanúgy, mint a hagyományos kézi fogkefével. Öblítse ki a száját vízzel.

FOREO a márkáról

A FOREO az arcápolás területén új szépség- és egészségnormát teremtett. A márka filozófiája azon a meggyőződésen alapszik, hogy ha az ember jól érzi magát, akkor jól is néz ki. A svéd vállalat által 2013-ban kifejlesztett FOREO LUNA™ forradalmi arctisztítási rendszernek köszönhetően ezt az élményt újból és újból átélheti.

A FOREO szónikus tisztítókeféi nem porózus hipoallergén szilikonból készülnek, ezért rendkívül higiénikusak. A percenként több mint 8 ezer szónikus pulzálás és az egyedülálló design garancia az arcbőr mély és kíméletes tisztítására. Az Ön arca is minden használat után tisztább, simább és sugárzóbb lesz.

Termékek széles skálájából választhat. A FOREO LUNA alapverziót például az öregedésgátló hatású FOREO LUNA 2, kompakt FOREO LUNA mini 2, utazó LUNA go vagy a legkisebb LUNA play egészíti ki. Közkedvelt még a FOREO ISSA fogkefe, illetve a szemkörnyék masszírozására szolgáló FOREO IRIS eszköz is.

FOREO termékek a különböző arcbőr típusok kezelésére alkalmasak és többféle színben, valamint játékos változatokban is kaphatók. Találja meg a sajátját!