FOREO Gift Set Here & Therekozmetika szett I. (a bőr tökéletes tisztításához) hölgyeknek

FOREO Gift Set Here & There kozmetika szett I. (a bőr tökéletes tisztításához) hölgyeknek
FOREO Gift Set Here & There kozmetika szett I. (a bőr tökéletes tisztításához) hölgyeknek

Kód: FOR04839 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Luna 2 mini + Luna Play

Ajándék az Ön számára
Használja a karacsony kódot a kosárban és vásároljon kozmetikumokkal és parfümökkel teli ajándékszetteket 10%-os kedvezménnyel.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

FOREO Gift Set Here & There termékleírás
Tulajdonságok

Használati utasítás megtalálható ITT.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Tápegység típusa
akkumulátoros, nem újratölthető
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

FOREO a márkáról

A FOREO az arcápolás területén új szépség- és egészségnormát teremtett. A márka filozófiája azon a meggyőződésen alapszik, hogy ha az ember jól érzi magát, akkor jól is néz ki. A svéd vállalat által 2013-ban kifejlesztett FOREO LUNA™ forradalmi arctisztítási rendszernek köszönhetően ezt az élményt újból és újból átélheti.

A FOREO szónikus tisztítókeféi nem porózus hipoallergén szilikonból készülnek, ezért rendkívül higiénikusak. A percenként több mint 8 ezer szónikus pulzálás és az egyedülálló design garancia az arcbőr mély és kíméletes tisztítására. Az Ön arca is minden használat után tisztább, simább és sugárzóbb lesz.

Termékek széles skálájából választhat. A FOREO LUNA alapverziót például az öregedésgátló hatású FOREO LUNA 2, kompakt FOREO LUNA mini 2, utazó LUNA go vagy a legkisebb LUNA play egészíti ki. Közkedvelt még a FOREO ISSA fogkefe, illetve a szemkörnyék masszírozására szolgáló FOREO IRIS eszköz is.

FOREO termékek a különböző arcbőr típusok kezelésére alkalmasak és többféle színben, valamint játékos változatokban is kaphatók. Találja meg a sajátját!

Értékelés FOREO Gift Set Here & There