Foreo Bear™

ENERGIZÁLÓ ARCFITNESZ
A stimuláló mikroáram tonizálja az arcbőrt, míg a gyengéd T-Sonic™ pulzálás masszírozza az arcot, ragyogóvá teszi a bőrt, és gondoskodik fiatalos megjelenéséről.

ANTI-SHOCK SYSTEM™ 
Méri az arcbőr ellenállását, így automatikusan szabályozza a mikroáram intenzitását, hogy folyamatosan garantálja a minőségi, maximálisan biztonságos és kellemes bőrápolást. 

ALKALMAZÁSSAL ÖSSZEKAPCSOLHATÓ
Automatikusan szinkronizálja a beállításokat a FOREO For You applikációban, amely a mikroáram-intenzitás szélesebb skáláját kínálja, valamint arcfitnesz programokat javasol a természetesen megemelt hatású arcbőrért.

OKOS SVÉD DESIGN
Ergonomikus kialakítás, amely alkalmazkodik az arc íveihez. Nem szükséges rá semmilyen kiegészítő, viszont hosszú üzemidőt kínál, mindezzel bárhol lehetővé teszi az arcbőr kezelését. 

Az arc tonizálása mikroárammal

A gyakran „természetes” faceliftnek is nevezett mikroáram biztonságos és fájdalommentes módszer az arcbőr feszesítésére és az arckontúrok határozottabbá tételére. Ez a módszer alacsonyfeszültségű áramot alkalmaz (ezt nevezik mikroáramnak). Ez az áram azonos a test sejtszintű elektromos áramával, így segít puhábbá tenni a bőrt és megerősíteni a kontúrokat.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A BEAR™ két mikroáramos golyót tartalmaz, amelyek az energiát közvetlenül az arcbőrbe vezetik, így az arcizmokat edző hatásuk van. A mikroáram használata során a bőrsejtek felbomlanak, majd erősebben nőnek vissza, ahogyan az izmok egy súlyzós edzésnél. Eközben az epidermiszről (a bőr felső rétegéről) eltűnnek az öregedés jelei, a dermisz (a legmélyebb réteg) pedig segíti a feszes, megemelkedett hatást.

Használata

1. Töltse le a FOREO For You applikációt. 

2. Csatlakozzon Bluetooth-on keresztül az applikációhoz, az univerzális gomb megnyomásával oldja fel, és az első használathoz regisztrálja BEAR™ készülékét.

3. Vigyen fel SERUM SERUM SERUM készítményt az arcbőrre és masszírozza be, amíg teljesen fel nem szívódik.

4. Az applikáció vagy a gomb segítségével válassza ki a megfelelő programot és a mikroáram intenzitását, majd kezdje el átmasszírozni a bőrt a BEAR™ készülékkel.