Elektronika FOREO

Arc
Arcápolás
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Arcmaszkok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Elektronika
Kozmetika szettek
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Smink eltávolítása és arctisztítás
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Választott már
  • LUNA™ mini 3
  • Luna™ 2
  • Luna™ Mini 2
  • Luna™ 2 Professional
  • Luna™ Play Plus
  • Értékelés 5*
  • Leárazás

Foreo – az artisztítás új korszaka

A Foreo arctisztító szónikus kefék bombaként robbantak be a köztudatba. A Foreo termékek egyszerre lopták el a nők és a férfiak szívét. A különleges technológiának hála a termékek hatékonyan és láthatóan tisztítják az arcot. Ismerje meg a márka legismertebb termékeit, a Foreo Luna, Iris vagy Ufo készülékeket.

Foreo - márka mindenkinek

A Foreo márkát 2013-ban alapították Svédországban. Nem sokkal ezután nők milliói borultak meg a márka előtt és azóta is, aki csak látja szeretne magáénak tudni egy Foreo készüléket. A cég alapítása óta dinamikusan növekedik és mindig kihangsúlyozza elérhetőségét mindenkinek. Maga a Foreo név is azt jelenti, mindenkinek. A termékek színei azon felül, hogy azt jelölik milyen bőrtípusra ajánlott a termék, a tulajdonosuk egyéniségét is kihangsúlyozzák. Ezért talál a készítmények között a rózsaszín mellett fekete, kék, lila és sok más színt is.

Hatékony tisztítás

A bőr a legnagyobb emberi szerv, ugyanakkor egy védő funkcióval ellátott egység, ami a test teljes felületét lefedi. Ezért nagyon fontos a megfelelő ápolása, amivel nemcsak közérzetünkön javíthatunk, hanem egészségünket is védjük. A megfelelően ápolt és tisztított bőrön nem halmozódik fel felesleges faggyúréteg, ezért nem alakulnak ki pattanások és bőrpír. Ugyanakkor a jól ápolt bőr nem száraz, pont ellenkezőleg megfelelően hidratált és ragyogó.

Az arctisztítást legtöbben egy sminklemosó vattakoronggal és valamilyen krémmel vagy micellás víz segítségével végezzük. A Foreo arctisztító készülék ebbe az ápolásba hoz forradalmi újítást. A szónikus kefék fokozzák a mélytisztító hatást, így a végeredmény alaposabban tisztított és kellemesen ápolt arcbőr.

Mérnöki formatervezés

Minden Foreo arctisztító készülék megjelenése mögött komoly formatervezés áll. Az ívelt vonalak és a puha sörték kíméletesek a bőrhöz és bárhol használhatóak. Utazásra, edzőterembe vagy hétvégi kirándulás során remekül szolgálnak. A Foreo termékek eredeti megjelenéssel rendelkeznek, melyet az élénk színvilág emel még magasabb szintre. A készülékek teljesen vízállóak, így bátran használhatja a zuhany alatt vagy a kádban egy-egy esti, otthoni wellnes során. Némely modell elemes, de megjelentek már töltőkkel rendelkező darabok is, mint például a Foreo UFO vagy a Foreo Luna.

A Foreo Luna arctisztító titka

A Foreo arctisztító készülékei jelentősen megkönnyítik a mindennapi arctisztítást és élvezetesebbé teszik azt. Speciális szilikonból készült egyedi sörtéik hatékonyan távolítják el a bőr pórusaiból a port, szennyeződéseket és a sminkmaradványokat. A sörték egyszerre tisztítják és masszírozzák a bőrt, mindeközben serkentig a vérkeringést, és így segítik a bőr alatti egészséges vérellátást. Az egyes színek alapján könnyedén megkülönböztethetőek a szónikus készülékek. Az egyes színek egy-egy bőrtípust jelképeznek, így a zsíros, száraz, érzékeny és a kombinált bőrnek is jut egy Foreo arctisztító. A Foreo Luna kisebb méretben is kapható - Foreo Luna Mini tökéletes társa lehet az utazáskor.

Hogyan működik a Foreo Luna arctisztító?

A legismertebb Foreo arctisztító a Luna, melynek pár pillanatra van csak szüksége az arc tisztításához. A beállítható intenzitásnak köszönhetően igazodik a felhasználó igényeihez. A Luna Foreo férfiaknak is ideális, elvégre ők is vágynak a sima és egészséges arcbőrre. A készülék a pulzálásnak köszönhetően eléri a bőr mély pórusait és képes kitisztítani azokat. A gyártó gondoskodott róla, hogy a Luna arctisztító hatékonyan távolítsa el az elhalt bőrsejteket is. Ha még nagyobb érintkező felületre vágyna, akkor próbálja ki a Foreo Luna 2 készüléket, melynek közel 50%-kal nagyobb a felülete.

Ne hagyja ki a szemkörnyéket sem - Foreo Iris

A szemkörnyéki bőr nagyon vékony és érzékeny. A leghamarabb ezen a területen jellenek meg az apró ráncok és duzzanatok. Érdemes ezért ezt a felületet alaposan ápolni, hogy az öregedés jeleit minél tovább takarhassuk. A Iris gyengéden masszírozza az említett felületet és serkenti a szemkörnyékápoló krémek és szérumok felszívódását. Eltünteti a fáradtság jeleit, így már nem kell küzdeni az álom nélküli éjszakák jeleivel.

Hogyan használja a Foreo arctisztító készüléket

Némelyik modellt elég bekapcsolnia, valamelyiknél azonban szüksége van a mobil applikáció segítségére is – Foreo UFO vagy a Foreo Luna 2. Ezt követően tegye a készüléket az arcára és hagyja hatni az eszközt. Körkörös mozdulatokkal masszírozza bőrét az arctisztító készülék segítségével. Fontos, hogy a szem környéki vékony bőrt is megfelelően kezelje, ezért alkották meg a Foreo Iris készüléket, amely kisimítja a szemkontúrt és eltávolítja a szem alatti duzzanatokat. A készülékeket használat után öblítse le vízzel.

A bőrápolás akkor lesz a leghatékonyabb, ha az arctisztító Foreo készülékek mellett kiválasztja a megfelelő Foreo termékeket is. A készülékekhez tökéletesen passzol a Foreo krém, melynek könnyed textúrája vízzel érintkezve habos lesz és így biztosítja a még hatékonyabb tisztítást.

Modern arcápolás - Foreo UFO

Az arcápolás forradalmi terméke egyértelműen a Foreo UFO, az egyszerű arctisztítási lehetőségeken kívül arcmaszkokkal kiegészülve. Az arctisztítás után nem érdemes elhagyni az arc további kezelését sem. Erre nincs is jobb megoldás, mint egy arcpakolás. Ezt könnyedén biztosítja, a modern technológiával egyesülve a Foreo UFO. A maszk összetevőit a készülék aktiválja így biztosítva a még hatékonyabb eredményt.