Találja meg az arcbőrtípusának és életstílusának legjobban megfelelő FOREO Lunát!

FOREO LUNA 3 A LENYŰGÖZŐ BŐRFIATALÍTÓ HATÁSÉRT

 
A LUNA a legkímélőbb elektronikus eszköz a szépségápolás világában. Még hosszabb és puhább érintőpontokkal büszkélkedhet, amelyek még a nehezebben hozzáférhető helyekre is elérnek. A feszesítő arcmasszázs funkció nemcsak ellazítja az izmokat, de a vérkeringést és az oxigénáramlást is segíti, így hosszantartó fiatalos hatást biztosít.
 

VÁSÁRLÁS

FOREO LUNA mini 3 AZ AZONNALI RAGYOGÓ HATÁSÉRT

 
 A LUNA mini 3 mindössze 30 másodperc alatt teszi ragyogóbbá az arcbőrt és látja el önt a szükséges önbizalommal! Az új mélytisztító funkció akkor is gyorsan eltünteti a szennyeződéseket és intenzív, természetesen ragyogó hatást biztosít, ha önnek éppen sietős napja van.
 

VÁSÁRLÁS

FOREO LUNA 2 AZ EXTRA HATÉKONY ÁPOLÁSÉRT

 
  Legyen bár a bőre érzékeny, zsíros, normál vagy kevert típusú, a LUNA 2-ben mindig megbízhat. A gyengéd hámlasztó és ragyogást kölcsönző hatás mellett fiatalító masszázst is kínál, amely feszesebbé teszi a bőrt és megemeli az arc kontúrjait.
 

VÁSÁRLÁS

FOREO LUNA mini 2 AZ ÚJRA TERMÉSZETESEN RAGYOGÓ BŐRÉRT

 
   Ha most ismerkedik az arcápolással vagy egyszerűen szeretné magasabb szintre emelni a bőrápolási rutinját, a legjobb választás az ön számára ez a kedves modell lesz. A LUNA mini 2 három tisztítózónával rendelkezik, és az alapos tisztítás mellett látható élénkítő hatást is biztosít minden bőrtípus számára.
 

VÁSÁRLÁS

FOREO LUNA 2 Professional – HÁZI SZÉPSÉGSZALON ÖNNEK

  
   A LUNA 2 Professional-t úgy tervezték meg, hogy az arcápoló termékek hatását tovább erősítse, és olyan élményt nyújtson önnek, mintha egy szépségszalonba látogatott volna el. A kefe tisztítófelülete még nagyobb, ezzel egyedülálló fiatalító masszázst képes nyújtani a feszesebb és teltebb bőrért.
 

VÁSÁRLÁS

FOREO LUNA go A SZÉP ARCBŐRÉRT UTAZÁS ALATT IS

  
  A LUNA go játszva alkalmazkodik a dinamikus életstílushoz, így ideális azok számára, akik szívesen és gyakran utaznak. Ez a hordozható és kompakt készülék gyorsan és könnyedén távolít el minden szennyeződést és sminket, bőrét pedig feszesebbé és rugalmasabbá teszi.
 

VÁSÁRLÁS

FOREO LUNA fofo AZ OKOS APPOK RAJONGÓINAK

 
 
    A LUNA fofo két aranyozott szenzorja kiértékeli bőre állapotát, majd az eredményeket elküldi a FOREO alkalmazásnak, amely egyedülálló, 100%-ban személyre szabott tisztító rutint javasol. Miért? Hogy az ön bőre is mindig pontosan azt az ápolást kaphassa, amelyre szüksége van.
 

VÁSÁRLÁS

FOREO LUNA play plus – ELÉRHETŐ ELSŐ LÉPÉSEK A FOREO VILÁGÁBAN

 
    A LUNA play plus a sorozat elérhető árú, belépő szintű modellje, és szinte bárki számára tökéletes ajándék lehet. Bármilyen is legyen az ön bőrtípusa, ez a kefe egyetlen perc alatt megtisztítja, puhábbá teszi és felkészíti a további bőrápolásra.
 

VÁSÁRLÁS

Választott már
  • LUNA™ 3
  • LUNA™ mini 3
  • Luna™ 2
  • Luna™ Mini 2
  • Luna™ 2 Professional
  • Luna™ Go
  • Luna™ Fofo
  • Luna™ Play Plus
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Tápegység típusa
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   4
  •   2