Nyelvtisztító kefe

Szabaduljon meg a nyelvlepedéktől, és élvezze, hogy lehelete üde! Fogkeféjét, szájvízét és fogselymét egészítse ki egy nyelvkaparóval, mellyel eltávolíthatja a nyelvlepedéket, meggátolva ezzel a baktériumok szaporodását.

 

Miért használjunk nyelvtisztítót?

Nyelvünk felületén a nap folyamán baktériumok telepednek meg és terjednek szét, kellemetlen szájszagot idézve elő. Ezért a fogak és a fogközök tisztításán kívül foglalkoznunk kell a nyelvlepedékkel is. A baktériumok a fogtisztítás után egy órán belül kezdenek lemosódni a nyelvről, és marják a fogzománcot.

A nyelvlepedék reggel, ébredés után a legszembetűnőbb. Éjjel, amikor alszunk, testünkből toxinok válnak ki nyelvünk felületén. Ezért észleljük reggel nyelvünkön a fehér lepedéket. Ahhoz hogy az említett toxinok – például a lenyelt étellel – ne kerüljenek vissza a testünkbe, ébredés után azonnal nyelvkaparóval tisztítsuk meg nyelvünket.

Hogyan szabadulhatunk meg a nyelvlepedéktől?

A nyelvkaparó használata egyszerű. Járja be vele a nyelvét, hátulról előre, húzó mozdulatokkal! Amint a nyelve hegyéhez ér vele, öblítse le vízzel, és ismételje az eljárást mindaddig, amíg a nyelve tökéletesen tiszta nem lesz.

A notino.hu-n talál gumiból és műanyagból készült nyelvkaparókat is, melyek megbízhatóan eltávolítják nyelvéről a lepedéket. Akármilyen anyagból készült nyelvkaparót választ is, azzal mindig hatékonyabban távolítja el nyelvéről a baktériumokat, mint magával a fogkefével. Használja a Curaprox vagy a G.U.M nyelvkaparót hetente legalább kétszer, még fogmosás előtt! Ne feledkezzen meg a szájvízről sem, és élvezze, hogy lehelete egész nap üde.

teljes szöveg szöveg elrejtése