Ugrás a fő tartalomhoz
Floris White Rose Eau de Toilette hölgyeknek
Floris White Rose Eau de Toilette hölgyeknek
Floris White Rose Eau de Toilette hölgyeknek
Fej
aldehidek, szegfű, zöld tónusok
Szív
nőszirom, rózsa, jázmin, ibolya
Alap
borostyán, pézsma, púderes tónusok
Az illat fajtájavirágos

Ismerje meg az új virágot, magabiztos és modern, a selyem és a fűszer elegáns ellentéte. Engedjen a Floris White Rose Eau de Toilette csábításának amely azonnal rabul ejti majd. Fedezze fel az ellentétek történetét – a régi világ és az új, a tökéletes és a tökéletlen, a dráma és a kiegyensúlyozottság, a város és a vidék.

  • Florence Nightingale kedvenc illata volt
  • John Floris álmodta meg
  • vegán illat

Az illat összetétele:
Fedezze fel a bársonyos rózsacsokrot, amely a hűvös írisz váratlan csobbanásával csillog, meleg borostyánba és gazdag, földes pézsmába burkolózva. A Floris család kreatív otthonából merítve a White Rose szíve London Mayfairben van. A szépség és a művészet, a divat és az építészet által körülvett helyszín természetes hátteret képez az illat időtlen vibrálásának.

Az illat története:
A White Rose eredetileg az 1800-as évek elején jött létre. John Floris készítette a londoni Jermyn Street-i üzletben. Az illat Florence Nightingale kedvence volt. A krími háborúban ápolás közben palackokat szállítottak neki. A Jermyn Street-i üzletben, ahol ki van állítva, elolvashatja Florence egyik féltve őrzött levelét. A levélben háláját fejezi ki Floris úrnak és kedvenc illatának, a White Rose-nak.

FlorisWhite Rose Eau de Toilette hölgyeknek

1×
41 850Ft
31%-kal kedvezőbb ár
100 ml
28 640Ft

Raktáron | 28 640,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: FLS0159
1
Szeretnék többet megtudni a gravírozásról
Express One Hungary
hétfő 2024. 06. 03.
Személyes átvétel
szombat 2024. 06. 01.