Filorga Optim-Eyeserősítő szérum Szempillákra és szemöldökre

Filorga Optim-Eyes erősítő szérum Szempillákra és szemöldökre
Filorga Optim-Eyes erősítő szérum Szempillákra és szemöldökre
Ingyenes kiszállítás
2 x 6,5 ml
19 770Ft

Kód: FIL01691 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 12. 07.

Filorga Optim-Eyes termékleírás

A Filorga Optim-Eyes erősítő szérum kettős hatásának köszönhetően megfelelő táplálást és tömeget biztosít a szempilláknak és a szemöldöknek.

Tulajdonságai:

  • meggátolja az idő előtti kihullást
  • az átmérő és hosszúság növekedését is támogatja
  • azonnal táplálja a szemöldököt és a szempillákat
  • rendszeres alkalmazásával a szempillák hosszabbak, a szemöldök pedig dúsabb lesz

Összetétele:

  • KERA-EXTEND CX® és NCTF® összetétel – serkentik a növekedést
  • KERA-MAINTAIN CX® összetétel – meggátolja a töredezést
  • proteinek – azonnal táplálják a szemöldököt és a pillákat

Alkalmazása:
Vigye fel a vékony applikátorral a szérumot a szempillák és a szemöldök szálainak a tövéhez. Ezután fésülje át a kefével a szempilláit és a szemöldökét. Használja minden reggel és este, miután eltávolította a szemkörnyékről a sminket.

Filorga a márkáról

A Filorga francia márka az anti-aging kozmetika szakértője. Története a múlt század 70-es éveiig nyúlik vissza, amikor is Dr. Tordjman az öregedő arcbőr problematika kutatásába kezdett. A márka szabadalmaztatta az NCTF® technológiát, amely egyedülálló megoldás a folyamat lassítására és a már létrejött hiányosságok korrigálására. A Laboratoires Filorga legelőször professzionális készítményeket kezdett fejleszteni. A gyümölcssavas peeling, a mezoterápia vagy a hialuronsav injekció hatalmas sikert aratott az esztétikai gyógyászat és a dermatológia szakembereinél.

A Filorga - professzionális ápolási sikereiből merítve - 2007-ben bemutatta első, otthoni használatra szolgáló termékcsaládját is. A Medi-Cosmetique® kollekció nem invazív, de ugyanolyan hatékony megoldást kínál. Így, a Filorga Time Filler krém vagy a Filorga Meso Mask pakolás hatékonyságát egyedül, otthon is ki tudja próbálni, anélkül, hogy ellátogatna egy klinikára. A Filorga kozmetika megszünteti az arcbőr ráncait, visszaadja a fényét, térfogatát és feszességét, teljesítve az Ön óhaját, hogy arcbőre szép legyen, az öregedés jelei és hiányosságok nélkül.

Értékelés Filorga Optim-Eyes