Lapos kefék

Bestsellerek

A minőségi fésű vagy hajkefe károsodás okozása nélkül is garantálja a tökéletesen kifésült és selymes hajat. De hogyan találjuk meg a legjobbat? Nem létezik egyetlen tökéletes hajkefe vagy fésű, mindig az Ön hajtípusa és a használat célja a döntő. Míg a fésű inkább hajformázáshoz ajánlott, addig hajkefével a haj kifésülhető, formázható és kisimítható is.

Fésű – ideális segítőtárs a hajformázáshoz

A fésű elvégzi a hajformázás és a beszárítás jelentette munka oroszlánrészét.

Ha Ön göndör hajra való fésűt keres, válasszon széles fogú fésűt, amely szépen dúsítja és kifésüli a hajat. Minél nagyobbak a hullámok, annál ritkább fogú fésűt válasszon. A lehető legritkább fogú fésű ideális a pakolásoknak a haj teljes hosszára való felviteléhez is.

Vékony szálú, egyenes és hosszú hajhoz válasszon sűrű fogazatú fésűt. Az úgynevezett tupírfésű tökéletes tupírozáshoz és hiányzó hajtömeg kölcsönzéséhez.

Hajkefe kifésüléshez

Már biztosan észrevette, hogy hajkeféből is többféle kapható: elképzelhetetlenül változatos formák, méretek, anyagok, sőt, funkciók léteznek. Az egyenesítő hajkefe vagy a hajszárító hajkefe több tucat, tükör előtt töltött percet spórol meg Önnek.

A legjobb, igazi minőséget képviselő hajkefék a természetes anyagú kefék. Nagy előnyük, hogy nem károsítják a hajat, hanem kímélően és hatékonyan fésülik ki, emellett ápolják is. Főleg a vaddisznósörtéből vagy fából készült hajkefék tartoznak közéjük.

Hajkefék és fésűk anyaguk, formájuk és funkciójuk szerint

  • Fa hajkefék: Kímélően fésülik ki a hajat, meggátolják a sztatikus feltöltődést, így a haj szállását is, ráadásul természetes anyagból készülnek.
  • Hajkefék vaddisznósörtékkel: Védenek a nedvességtől, meggátolják a kreppesedést, fényessé és selymessé teszik a hajat, serkentik a bőr vérkeringését.
  • Körkefék: Könnyen formázhatók velük apró és teltebb csigák is. Minél rövidebb a haj, annál kisebb átmérőjű körkefe kell hozzá.
  • Lapos hajkefék: A kisebb, lapos hajkefék a haj alkalmanként történő kifésülésére használhatók. A nagyobb, lapos hajkefe alapos kifésüléshez előnyösebb.
  • Hajvasaló kefék (más néven elektromos hajkefék): Kettő az egyben, hajkefe és hajvasaló a hatékony hajápolásért és formázásért. Közéjük tartoznak az ionos hajkefék is, amelyek meggátoljak a haj kiszáradását és elektromos töltöttségét.
  • Hajkefe vizes hajra: A vizes haj kifésülésére széles, műanyag hajkefe a legjobb.

Nálunk a legjobb hajkeféket és a legjobb minőségű fésűket találja, amelyek minden kézbe tökéletesen illenek. Tupírozó vagy kisimító, hajszárító és hajsimító, hullámos vagy egyenes hajra, kerámia, fa vagy népszerű Tangle Teezer műanyag fésű! Melyik lesz az Öné?