Szakállvágó olló

Szakállvágó olló
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Szakállvágó olló – férfiak elengedhetetlen kelléke

Az arcszőrzet most ismét sláger, és az ápolt szakáll sok férfi identitásának elengedhetetlen részévé vált. Nem számít, hogy is Ön közéjük tartozik-e, vagy egyszerűen csak szeretné otthona kényelmében bármikor megigazítani a szakállát: egy szakállvágó olló mindenkinek alapvető darab. Legalább 5 ok szól a beszerzése mellett:

  • A tökéletes élesség a szakállvágó olló fő erőssége, hiszen ennek köszönhetően még a vastag, durva szálú szakáll is a barbershop profi szolgáltatásai nélkül szelídíthető meg.
  • Az ilyen ollók hossza is ideális. A szakállvágó olló éle megközelítőleg 4 cm-es, a teljes eszköz hossza pedig általában nem több, mint 10 cm – azért, hogy a lehető legkönnyebben használhassuk az arc közelében is.
  • Az olló ergonomikus formája kifejezetten a férfikezekhez igazodik, ezért kényelmes a fogása és nagyon egyszerűen kezelhető.
  • Lekerekített végű szakállvágó ollót is választhatunk, amely fokozott biztonságot nyújt, miközben az arc közvetlen közelében dolgozunk vele. Ez az orrszőrzethez is használható.
  • A szakállvágó ollót kiemelkedővé teszi a magas minőségű kivitel, rozsdamentes acélból. Ha legalább alapvető szinten ápoljuk, azaz alkohollal tisztítjuk és néha megélezzük, akkor igazán sokáig fog minket szolgálni.

A megfelelő eszköz segítségével minden férfi képes az alapvető, vagy akár a haladó szakállápolásra. Ha Ön olyan bajusz- vagy szakállvágó ollót keres, amely éveket is kibír, akkor tegye le a voksát a kínálatunkban található minőségi termékek mellett. Mellé már csak egy szakállfésű hiányzik, és már kezdheti is az alkotást!