Férfidezodor és férfi-izzadásgátló

Arasson győzelmet az izzadással és a hónalj kellemetlen szagával szemben! Válasszon a legjobb férfidezodorok vagy izzadásgátlók közül, amelyek kellemes illatúak, és megbízhatóan védenek.

 

Férfidezodorok

A férfidezodor remek választás abban az esetben, ha Önt jobban zavarja a hónaljszag, mint a túlzott mértékű izzadás. Az uraknak készült dezodorok célja ugyanis nem más, mint a testszag semlegesítése. Elsősorban az illat, a kiszerelés mérete és az illatosítás időtartama alapján érdemes férfidezodort választani. Érzékenyebb bőrre kímélő, alumíniummentes férfidezodort is találhat.

Férfi-izzadásgátlók

Túlzott mértékű izzadás kínozza? A férfi- izzadásgátlókban megbízhat, mivel aktívan megelőzik meg az izzadást. És hogy mit kell tudnia az ideális férfi-izzadásgátlónak? Fókuszáljunk az összetételre, mert egy izzadásgátló néha mást tud, mint egy dezodor. Előfordulhat, hogy csak az izzadást előzi meg, de nem illatosított. Ha mindkét hatást elvárja, válasszon egy 2 az 1-ben készítményt.

Dezodorstift, golyós dezodor vagy spray?

  • A stiftes férfidezodorok és izzadásgátlók praktikusak, emellett kevés helyet foglalnak. Ha természetes alternatívákat keres, próbálja ki az ásványi sók alkotta timsót, amely enyhén összehúzza a verejtékmirigyeket, és mérsékli a szag kialakulását.
  • A golyós készítményeket és a spray-ket is egyszerű felvitelük teszi különlegessé. A krémes és stiftes férfidezodoroktól eltérően azonban rövid ideig eltarthat, mire megszáradnak a hónalj.

Válogasson több tucat kedvelt márka termékeinek széles választékából! A notino.hu-n megtalálja a legjobb férfi-izzadásgátlókat és dezodorokat.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek