Fenjal Classic krémes fürdőolaj

    • Fenjal Classic krémes fürdőolaj
      více

     1 termék változat 2 450 Ft

     Express One (Transoflex)Kedd 2018. 05. 22.
     Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2018. 05. 23.
     Átvevőhely BudapestKedd 2018. 05. 22.

     A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

     Fenjal Classic változatok

     • Fenjal Classic krémes fürdőolaj 200 mlkrémes fürdőolaj 

      Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

      200 ml
      Kód: FNJ1762

      2 450 Ft

     áru speciális kedvezménnyel

     • Fenjal Classic krémes fürdőolaj 200 mlkrémes fürdőolaj 

      200 ml
      Kód: FNJ01896
      Megjegyzés: Enyhén sérült doboz,    A termék tartalma: 100%

      2 200 Ft Kedvezmény: 250 Ft

     Fel

     A Fenjal márkáról

     Értékelés

     Egyszerű használat

     Kozmetikai minőség

     Eredményesség

     Tulajdonságok

     Bőrtípus

     minden bőrtípusra

     A FENJAL svájci kozmetika exkluzív bőrápolást biztosít a fürdés, zuhanyozás, valamint az azt követő, testápolás és izzadásgátlás során. Ez az egyedülálló kozmetika szó szerint kényeztetni fogja, és varázslatos illata megsokszorozza majd a bőrápolás élményét. A FENJAL márka ugyanis hasznosítja az illatok emberi pszichére gyakorolt, pozitív hatásaira vonatkozó ismereteket. E cég kínálatában megtalálhatók a kiváló minőségű fürdéshez szükséges készítmények, zuhanytermékek, dezodorok, izzadásgátlók, testápoló krémek és egyedülálló toalettvizek. A FENJAL kozmetikát svájci pontosság és minőség jellemzi.A FENJAL kozmetikumok története egészen 1899-re nyúlik vissza, amikor is a svájci Bázelben megalapították a Doetsch Grether gyógyszergyártó társaságot. A társaság időközben a bőrápolással is foglalkozni kezdett, s így jött létre kozmetikai részlege, mely később FENJAL néven önállósodott. E márka első forradalmi terméke a krémes fürdőolaj lett, amely nagy népszerűségre tett szert a vásárlók körében. A FENJAL cég ezután nagyon hamar további egyedülálló termékeket hozott létre. A testápolás területén folytatott intenzív kutatásnak köszönhetően a FENJAL készítmények folyamatosan megújulnak és alkalmazkodnak a nők aktuális igényeihez.

      

     Fel

     Értékelés Fenjal Classic

     • 2017. május 2., kedd
      Kovács Kálmánné

      A vizek szárító hatása ellen kiválóan zsírozza a bőrt. Kíméletesen tisztít és összhangban van az illata a többi Fenjal termékkel.

     • 2015. november 21., szombat
      JnéKati

      Nagyon olcsó a Fenjal termék itt. Isteni eredeti illata van. Nagyon tartós. Én ezt az olajat fürdés után kenem a bőrre. Isteni. Mindenkinek tudom ajánlani.

     Mit gondol Ön a Fenjal Classic termékről?

     A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


     Értékelés *

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "     Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

     Menu