Fendi Fan di Fendi

dezodor hölgyeknek 100 ml

Fendi Fan di Fendi dezodor hölgyeknek 100 ml
Fendi Fan di Fendi dezodor hölgyeknek 100 ml
dezodor hölgyeknek 100 ml

Kód: FEN0038 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Fendi Fan di Fendi
dezodor hölgyeknek 100 ml

Fendi Fan di Fendi parfüm leírása

A minőségi Fendi Fan di Fendi parfümös deo spray kiválóan egészíti ki az ugyanebbe a sorozatba tartozó illatokat. Hatékonyan küzd a kellemetlen izzadás ellen, ápolja és hosszú órákra kellemesen illatossá, valamint frissé teszi a hónalj bőrét.

Fendi a márkáról

Fendi parfümök| A Fendi eredetileg 1925-ben, egy kisebb görög városkában, kicsi üzletként jött létre, amely bőrárura és táskákra specializálódott. Adele és Edoardo, a házaspár alapította. A társaság az akkor árusított övektől és kisebb táskáktól indulva - évek kemény munkája révén - vezető nemzetközi divatcéggé nőtte ki magát. Nem meglepő, hogy a jelenlegi kreatív igazgató pont az elismert Karl Lagerfeld.

A Fendi cég termékskáláját olyan kiegészítőkkel bővítette, mint a napszemüvegek, az órák és a parfümök, s mindezek kihangsúlyozzák viselőik személyiségét. A női parfümök a nőiességet ünneplik, szabad utat adva az üde, virágos tónusoknak. A Fendi férfi illatok fás jellegűek. Fendi parfümmel így azután minden férfinek esélye van jellegzetes személyiséggé válni, amely nyomot hagy minden női szívben.

Értékelés Fendi Fan di Fendi

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!