Farmona Tutti Frutti Pineapple & Coconut

testradír és testápolózuhanyzáshoz 2 az 1-ben

2×
Farmona Tutti Frutti Pineapple & Coconut testradír és testápolózuhanyzáshoz 2 az 1-ben
Farmona Tutti Frutti Pineapple & Coconut testradír és testápolózuhanyzáshoz 2 az 1-ben
210 g

Kód: FAR1497 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

Farmona Tutti Frutti Pineapple & Coconut
210 g

Farmona Tutti Frutti Pineapple & Coconut termékleírás

A kiváló minőségű Farmona Tutti Frutti Pineapple & Coconut tusoló peeling gyengéden és hatékonyan távolítja el a bőréről az elhalt hámsejteket és gyönyörűen simává teszi a bőrt.

Tulajdonságok:

  • eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • intenzíven hidratál
  • vitalizálja a bőrt
  • nagyszerűen kisimítja a bőrt

Használata:
Vigyen fel kis mennyiségű peelinget a nedves bőrére. Masszírozza körkörös mozdulatokkal és utána alaposan öblítse le.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
peeling

Farmona a márkáról

A Farmona Natural Cosmetics Laboratory társaságot 1997-ben alapították, Krakkóban. Gazdag kínálata több mint 450 kozmetikai készítményt tartalmaz, melyek magas hatékonyságuk és biztonságuk révén nagyon népszerűek. Tegyük hozzá, hogy a Farmona luxus Business & SPA hotelt is üzemeltet.

A Farmona óriási hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre. E márka minden krémje, samponja, tusfürdője és egyéb terméke a legújabb dermatológiai, gyógyszerészeti és egyéb tudományági ismeretek alapján készül.

A Farmona kozmetika a növények csodálatos tulajdonságait használja ki. Gesztenye-, körömvirág-, zöld tea-, vanília-, olívalevél- és más növényi kivonatokat tartalmaz. Az összetevők kiválasztását nagyon szigorú kritériumok szabályozzák - a Farmona volt az első lengyel cég, amely megfelelt a GMP (Good Manufacturing Practice) szabványoknak.

A Farmona termékek a hatékonyság, az innováció és a kompromisszumot nem ismerő minőség szinonmáivá váltak. Rendkívüliségük révén számos rangos díjjal (például Europan Medallal vagy Golden Crocus Awarddal) büszkélkedhetnek. A Farmona vonzó lehet mindazok számára, akik szépségre és egészségre vágynak, igényesek, és értékre vágynak.