FarmonaSkin Aqua Intensive hidratáló és élénkítő ápolás a szemhéjakra és a szem körüli részekre

1×
Farmona Skin Aqua Intensive hidratáló és élénkítő ápolás a szemhéjakra és a szem körüli részekre
Farmona Skin Aqua Intensive hidratáló és élénkítő ápolás a szemhéjakra és a szem körüli részekre
Spóroljon
1 790Ft

Spóroljon 10%
15 ml
1 610Ft

Raktáron | 10 733,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: FAR1109
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A minőségi Farmona Skin Aqua Intensive szemkörnyékápoló ápolja a szemkörnyéki bőrt és szükséges módon táplálja, hidratálja.

Tulajdonságok:

  • kisimítja a vonalakat és finom ráncokat
  • mélyrehatóan hidratál
  • eltávolítja a szem alatti duzzanatokat és sötét karikákat
  • feszessé és kisimulttá teszi az arcbőrt
  • rugalmassá teszi az arcbőrt
  • felfrissíti és finomítja a szemkörnyéket

Használata:
Vigye fel reggel és / vagy este a készítményt a szemkontúr köré mindaddig finoman paskolva, amíg teljesen fel nem szívódik.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, highlighter, sötét karikákra
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

A Farmona Natural Cosmetics Laboratory társaságot 1997-ben alapították, Krakkóban. Gazdag kínálata több mint 450 kozmetikai készítményt tartalmaz, melyek magas hatékonyságuk és biztonságuk révén nagyon népszerűek. Tegyük hozzá, hogy a Farmona luxus Business & SPA hotelt is üzemeltet.

A Farmona óriási hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre. E márka minden krémje, samponja, tusfürdője és egyéb terméke a legújabb dermatológiai, gyógyszerészeti és egyéb tudományági ismeretek alapján készül.

A Farmona kozmetika a növények csodálatos tulajdonságait használja ki. Gesztenye-, körömvirág-, zöld tea-, vanília-, olívalevél- és más növényi kivonatokat tartalmaz. Az összetevők kiválasztását nagyon szigorú kritériumok szabályozzák - a Farmona volt az első lengyel cég, amely megfelelt a GMP (Good Manufacturing Practice) szabványoknak.

A Farmona termékek a hatékonyság, az innováció és a kompromisszumot nem ismerő minőség szinonmáivá váltak. Rendkívüliségük révén számos rangos díjjal (például Europan Medallal vagy Golden Crocus Awarddal) büszkélkedhetnek. A Farmona vonzó lehet mindazok számára, akik szépségre és egészségre vágynak, igényesek, és értékre vágynak.