Farmona Panthenol

regeneráló hab arcra és testre

1×
Farmona Panthenol regeneráló hab arcra és testre
Farmona Panthenol regeneráló hab arcra és testre
150 ml

Kód: FAR1161 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Parfümös üveg ajándékként 15 000 Ft feletti vásárlás esetén. A színárnyalatot a kosárban választhatja ki.

Farmona Panthenol termékleírás

A panthenol tartalmú Farmona Panthenol készítmény mélyrehatóan regenerál és intenzív napozás utáni ápolást nyújt.

Tulajdonságok:

  • mélyrehatóan táplálja a napsugárzás hatásának kitett bőrt
  • ápol és regenerál
  • szükséges mértékű hidratálást nyújt
  • azonnal megnyugtatja a bőrt
  • üdeség érzetét nyújtja
  • arcra és testre is használható

Használata:
Használat előtt alaposan rázza fel a készítményt. Vigye fel napon tartózkodás után gyengéden és egyenletesen a teljes testfelület tiszta bőrére. Hagyja felszívódni, ne törölje le.

Tulajdonságok

Bőrtípus
dehidratált
Konzisztencia
hab

Farmona a márkáról

A Farmona Natural Cosmetics Laboratory társaságot 1997-ben alapították, Krakkóban. Gazdag kínálata több mint 450 kozmetikai készítményt tartalmaz, melyek magas hatékonyságuk és biztonságuk révén nagyon népszerűek. Tegyük hozzá, hogy a Farmona luxus Business & SPA hotelt is üzemeltet.

A Farmona óriási hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre. E márka minden krémje, samponja, tusfürdője és egyéb terméke a legújabb dermatológiai, gyógyszerészeti és egyéb tudományági ismeretek alapján készül.

A Farmona kozmetika a növények csodálatos tulajdonságait használja ki. Gesztenye-, körömvirág-, zöld tea-, vanília-, olívalevél- és más növényi kivonatokat tartalmaz. Az összetevők kiválasztását nagyon szigorú kritériumok szabályozzák - a Farmona volt az első lengyel cég, amely megfelelt a GMP (Good Manufacturing Practice) szabványoknak.

A Farmona termékek a hatékonyság, az innováció és a kompromisszumot nem ismerő minőség szinonmáivá váltak. Rendkívüliségük révén számos rangos díjjal (például Europan Medallal vagy Golden Crocus Awarddal) büszkélkedhetnek. A Farmona vonzó lehet mindazok számára, akik szépségre és egészségre vágynak, igényesek, és értékre vágynak.