FarmonaNivelazione Skin Therapy Expert kéztisztító gél

1×
Farmona Nivelazione Skin Therapy Expert kéztisztító gél
Farmona Nivelazione Skin Therapy Expert kéztisztító gél
Spóroljon
1 280Ft

Spóroljon 10%
50 ml
1 150Ft

2 300,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: FAR03049 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Farmona Nivelazione Skin Therapy Expert
Tulajdonságok

Nélkülözhetetlen segítség a kezek tisztán tartásához, legyen bárhol. A Farmona Nivelazione Skin Therapy Expert kéztisztító gél ideális a szennyeződések eltávolításához, melyek azokban a pillanatokban értékel a leginkább, mikor nincs kéznél víz és szappan.

Tulajdonságok:

  • tisztává teszi a kezet
  • antibakteriális hatású
  • nem hagy ragadó érzést a bőrön
  • praktikus adagolópumpa
  • ideális az utazáshoz
  • kellemes, friss illat

Használata:
Tegyen az egyik tenyerébe egy keveset a készítményből majd kenje szét mindkét kezén.

Tulajdonságok

Bőrtípus
érzékeny

Farmona a márkáról

A Farmona Natural Cosmetics Laboratory társaságot 1997-ben alapították, Krakkóban. Gazdag kínálata több mint 450 kozmetikai készítményt tartalmaz, melyek magas hatékonyságuk és biztonságuk révén nagyon népszerűek. Tegyük hozzá, hogy a Farmona luxus Business & SPA hotelt is üzemeltet.

A Farmona óriási hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre. E márka minden krémje, samponja, tusfürdője és egyéb terméke a legújabb dermatológiai, gyógyszerészeti és egyéb tudományági ismeretek alapján készül.

A Farmona kozmetika a növények csodálatos tulajdonságait használja ki. Gesztenye-, körömvirág-, zöld tea-, vanília-, olívalevél- és más növényi kivonatokat tartalmaz. Az összetevők kiválasztását nagyon szigorú kritériumok szabályozzák - a Farmona volt az első lengyel cég, amely megfelelt a GMP (Good Manufacturing Practice) szabványoknak.

A Farmona termékek a hatékonyság, az innováció és a kompromisszumot nem ismerő minőség szinonmáivá váltak. Rendkívüliségük révén számos rangos díjjal (például Europan Medallal vagy Golden Crocus Awarddal) büszkélkedhetnek. A Farmona vonzó lehet mindazok számára, akik szépségre és egészségre vágynak, igényesek, és értékre vágynak.

Értékelés Farmona Nivelazione Skin Therapy Expert1