FarmonaNivelazione Natural öblítést nem igénylő spray kondicionáló

Farmona Nivelazione Natural öblítést nem igénylő spray kondicionáló
Farmona Nivelazione Natural öblítést nem igénylő spray kondicionáló
200 ml

Kód: FAR03775 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Farmona Nivelazione Natural
Tulajdonságok

Az öblítésmentes Farmona Nivelazione Natural hajkondicionáló a haj regenerálásának sok más előnnyel is járó egyszerű és gyors módját jelenti.

Tulajdonságok:

  • mélyrehatóan helyreállítja a hajat
  • helyreállítja a haj szerkezetét
  • könnyen alkalmazható

Használata:
Frissen mosott nedves vagy száraz hajra vigye fel. Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
korpásodás ellen
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
korpás haj

Farmona a márkáról

A Farmona Natural Cosmetics Laboratory társaságot 1997-ben alapították, Krakkóban. Gazdag kínálata több mint 450 kozmetikai készítményt tartalmaz, melyek magas hatékonyságuk és biztonságuk révén nagyon népszerűek. Tegyük hozzá, hogy a Farmona luxus Business & SPA hotelt is üzemeltet.

A Farmona óriási hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre. E márka minden krémje, samponja, tusfürdője és egyéb terméke a legújabb dermatológiai, gyógyszerészeti és egyéb tudományági ismeretek alapján készül.

A Farmona kozmetika a növények csodálatos tulajdonságait használja ki. Gesztenye-, körömvirág-, zöld tea-, vanília-, olívalevél- és más növényi kivonatokat tartalmaz. Az összetevők kiválasztását nagyon szigorú kritériumok szabályozzák - a Farmona volt az első lengyel cég, amely megfelelt a GMP (Good Manufacturing Practice) szabványoknak.

A Farmona termékek a hatékonyság, az innováció és a kompromisszumot nem ismerő minőség szinonmáivá váltak. Rendkívüliségük révén számos rangos díjjal (például Europan Medallal vagy Golden Crocus Awarddal) büszkélkedhetnek. A Farmona vonzó lehet mindazok számára, akik szépségre és egészségre vágynak, igényesek, és értékre vágynak.

Értékelés Farmona Nivelazione Natural