Farmona Nivelazione Hand SOS kéz- és körömápolás

Farmona Nivelazione Hand SOS kéz- és körömápolás
Farmona Nivelazione Hand SOS kéz- és körömápolás
SOS kéz- és körömápolás

Kód: FAR2121 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Farmona Nivelazione Hand
Tulajdonságok

Tulajdonságok:

  • regenerálja és meglágyítja a bőrt
  • bársonyosan finom tapintásúvá teszi a bőrt

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Bőrtípus
száraz, normál, kérges, ekcéma és atópiás bőr
Hatás
Nyugtatás

Farmona a márkáról

A Farmona Natural Cosmetics Laboratory társaságot 1997-ben alapították, Krakkóban. Gazdag kínálata több mint 450 kozmetikai készítményt tartalmaz, melyek magas hatékonyságuk és biztonságuk révén nagyon népszerűek. Tegyük hozzá, hogy a Farmona luxus Business & SPA hotelt is üzemeltet.

A Farmona óriási hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre. E márka minden krémje, samponja, tusfürdője és egyéb terméke a legújabb dermatológiai, gyógyszerészeti és egyéb tudományági ismeretek alapján készül.

A Farmona kozmetika a növények csodálatos tulajdonságait használja ki. Gesztenye-, körömvirág-, zöld tea-, vanília-, olívalevél- és más növényi kivonatokat tartalmaz. Az összetevők kiválasztását nagyon szigorú kritériumok szabályozzák - a Farmona volt az első lengyel cég, amely megfelelt a GMP (Good Manufacturing Practice) szabványoknak.

A Farmona termékek a hatékonyság, az innováció és a kompromisszumot nem ismerő minőség szinonmáivá váltak. Rendkívüliségük révén számos rangos díjjal (például Europan Medallal vagy Golden Crocus Awarddal) büszkélkedhetnek. A Farmona vonzó lehet mindazok számára, akik szépségre és egészségre vágynak, igényesek, és értékre vágynak.

Értékelés Farmona Nivelazione Hand