Farmona Magic Spa Pine Refreshment

fürdősó

Farmona Magic Spa Pine Refreshment fürdősó
Farmona Magic Spa Pine Refreshment fürdősó
570 g

Kód: FAR1208 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Farmona Magic Spa Pine Refreshment
570 g

Farmona Magic Spa Pine Refreshment termékleírás

A kényeztető Farmona Magic Spa Pine Refreshment fürdősó kényelmet és ellazulást visz a mindennapi fürdésbe.

Tulajdonságok:

  • lágyít és finomít
  • regenerálja a bőrt
  • kellemes illatú

Használata:
Szórja a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia

Farmona a márkáról

A Farmona Natural Cosmetics Laboratory társaságot 1997-ben alapították, Krakkóban. Gazdag kínálata több mint 450 kozmetikai készítményt tartalmaz, melyek magas hatékonyságuk és biztonságuk révén nagyon népszerűek. Tegyük hozzá, hogy a Farmona luxus Business & SPA hotelt is üzemeltet.

A Farmona óriási hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre. E márka minden krémje, samponja, tusfürdője és egyéb terméke a legújabb dermatológiai, gyógyszerészeti és egyéb tudományági ismeretek alapján készül.

A Farmona kozmetika a növények csodálatos tulajdonságait használja ki. Gesztenye-, körömvirág-, zöld tea-, vanília-, olívalevél- és más növényi kivonatokat tartalmaz. Az összetevők kiválasztását nagyon szigorú kritériumok szabályozzák - a Farmona volt az első lengyel cég, amely megfelelt a GMP (Good Manufacturing Practice) szabványoknak.

A Farmona termékek a hatékonyság, az innováció és a kompromisszumot nem ismerő minőség szinonmáivá váltak. Rendkívüliségük révén számos rangos díjjal (például Europan Medallal vagy Golden Crocus Awarddal) büszkélkedhetnek. A Farmona vonzó lehet mindazok számára, akik szépségre és egészségre vágynak, igényesek, és értékre vágynak.