Farmona Herbal Care Hops

öblítést nem igénylő spray kondicionáló dús hatásért

Farmona Herbal Care Hops öblítést nem igénylő spray kondicionáló dús hatásért
Farmona Herbal Care Hops öblítést nem igénylő spray kondicionáló dús hatásért
200 ml

Kód: FAR1419 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Farmona Herbal Care Hops
200 ml

Farmona Herbal Care Hops termékleírás

Az öblítésmentes Farmona Herbal Care Hops hajkondicionáló a haj regenerálásának sok más előnnyel is járó egyszerű és gyors módját jelenti.

Tulajdonságok:

  • táplálást és regenerálódást biztosít
  • mélyrehatóan helyreállítja a hajat
  • a haj fényes és selymes tapintású
  • megkönnyíti a kifésülést és a haj formázását
  • lágyságot biztosít
  • könnyen alkalmazható

Használata:
Permetezze a nedves vagy száraz hajára és ne öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Sűrűség és vitalitás, Táplálás és regeneráció
Konzisztencia
spray

Farmona a márkáról

A Farmona Natural Cosmetics Laboratory társaságot 1997-ben alapították, Krakkóban. Gazdag kínálata több mint 450 kozmetikai készítményt tartalmaz, melyek magas hatékonyságuk és biztonságuk révén nagyon népszerűek. Tegyük hozzá, hogy a Farmona luxus Business & SPA hotelt is üzemeltet.

A Farmona óriási hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre. E márka minden krémje, samponja, tusfürdője és egyéb terméke a legújabb dermatológiai, gyógyszerészeti és egyéb tudományági ismeretek alapján készül.

A Farmona kozmetika a növények csodálatos tulajdonságait használja ki. Gesztenye-, körömvirág-, zöld tea-, vanília-, olívalevél- és más növényi kivonatokat tartalmaz. Az összetevők kiválasztását nagyon szigorú kritériumok szabályozzák - a Farmona volt az első lengyel cég, amely megfelelt a GMP (Good Manufacturing Practice) szabványoknak.

A Farmona termékek a hatékonyság, az innováció és a kompromisszumot nem ismerő minőség szinonmáivá váltak. Rendkívüliségük révén számos rangos díjjal (például Europan Medallal vagy Golden Crocus Awarddal) büszkélkedhetnek. A Farmona vonzó lehet mindazok számára, akik szépségre és egészségre vágynak, igényesek, és értékre vágynak.