Farmona Hair Genic Monoi & Thermo

ápoló sampon a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk

Farmona Hair Genic Monoi & Thermo ápoló sampon a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk
Farmona Hair Genic Monoi & Thermo ápoló sampon a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk
410 ml
890Ft

Kód: FAR1322 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
Fri 2019-8-23
Személyes átvétel
Fri 2019-8-23
Farmona Hair Genic Monoi & Thermo
410 ml | 890Ft

Tulajdonságok

Hajtípus
igénybevett haj, minden hajtípus

Farmona a márkáról

A Farmona Natural Cosmetics Laboratory társaságot 1997-ben alapították, Krakkóban. Gazdag kínálata több mint 450 kozmetikai készítményt tartalmaz, melyek magas hatékonyságuk és biztonságuk révén nagyon népszerűek. Tegyük hozzá, hogy a Farmona luxus Business & SPA hotelt is üzemeltet.

A Farmona óriási hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre. E márka minden krémje, samponja, tusfürdője és egyéb terméke a legújabb dermatológiai, gyógyszerészeti és egyéb tudományági ismeretek alapján készül.

A Farmona kozmetika a növények csodálatos tulajdonságait használja ki. Gesztenye-, körömvirág-, zöld tea-, vanília-, olívalevél- és más növényi kivonatokat tartalmaz. Az összetevők kiválasztását nagyon szigorú kritériumok szabályozzák - a Farmona volt az első lengyel cég, amely megfelelt a GMP (Good Manufacturing Practice) szabványoknak.

A Farmona termékek a hatékonyság, az innováció és a kompromisszumot nem ismerő minőség szinonmáivá váltak. Rendkívüliségük révén számos rangos díjjal (például Europan Medallal vagy Golden Crocus Awarddal) büszkélkedhetnek. A Farmona vonzó lehet mindazok számára, akik szépségre és egészségre vágynak, igényesek, és értékre vágynak.