FacEvolutionSkinCare intenzív vitaminos szérum

FacEvolution SkinCare intenzív vitaminos szérum
FacEvolution SkinCare intenzív vitaminos szérum
30 ml
18 240Ft

Több mint 5 db a raktáron | 60 800,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: FAE2707
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.
Arcbőrtípus
normál, ráncok és érett bőr
Hatás
Nyugtatás, Anti-age, highlighter, lifting
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

A FacEvolution kozmetikai márka a nőket és szépségüket hivatott szolgálni. Ha hosszabb szempillákra, teltebb ajkakra vagy sűrűbb és erősebb hajra vágyik, a FacEvolution kozmetikumok pont Önnek készültek!
A FacEvolution vállalatot azzal a céllal alapították 2005-ben Salzburgban, hogy a nőket az ígért eredményeket valóban létrehozó, minőségi innovatív kozmetikumokkal lássa el. A FacEvolution kozmetikumok egyedülálló természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek hosszan tartó eredményt garantálnak. A FacEvolution kozmetikumok hatását széleskörű klinikai vizsgálatok bizonyítják.
A FacEvolution márkájú termékek palettáján megtalálható például a szempilla és szemöldök növekedését serkentő szérum, az ajakdúsító szájfény, a hajnövekedést fokozó és a hajgyökereket erősítő étrend-kiegészítők, a sérült hajat ápoló hajtonik, és egyéb szépséget szolgáló különleges készítmények is! A FacEvolution márkájú termékekkel rendkívül könnyen, orvosi beavatkozás nélkül éri el a természetes szépséget és növeli önbizalmát!