FacEvolutionHairplus ajándékszett (segíti a szempillák növekedését)

FacEvolution Hairplus ajándékszett (segíti a szempillák növekedését)
FacEvolution Hairplus ajándékszett (segíti a szempillák növekedését)

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: FAE02855

Hairplus növekedést serkentő szérum Szempillákra és szemöldökre 4,5 ml + Hairplus növekedést serkentő szérum Szempillákra és szemöldökre 2 ml

A szép és kifejező szempilla minden smink alapja. A FacEvolution Hairplus szempillaprimer precízen kifésüli és elválasztja egymástól az egyes pillákat, valamint felkészíti őket az Ön kedvenc szempillaspiráljának használatára, amely így még látványosabb eredményt produkálhat.

A szett tartalma:

  • Hairplus növekedést serkentő szérum Szempillákra és szemöldökre 4,5 ml
  • Hairplus növekedést serkentő szérum Szempillákra és szemöldökre 2 ml

Tulajdonságok:

  • támogatja és gyorsítja a szempillák növekedését
  • erősíti és táplálja a szempillákat
  • nagyobb sűrűséget biztosít
  • ápolja a szemöldököt is

Használata:
Az alsó és a felső szempillák vonala mentén alkalmazza. Kerülje el a szemmel való közvetlen érintkezését. Naponta 1-szer, lehetőleg lefekvés előtt használja.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

A FacEvolution kozmetikai márka a nőket és szépségüket hivatott szolgálni. Ha hosszabb szempillákra, teltebb ajkakra vagy sűrűbb és erősebb hajra vágyik, a FacEvolution kozmetikumok pont Önnek készültek!
A FacEvolution vállalatot azzal a céllal alapították 2005-ben Salzburgban, hogy a nőket az ígért eredményeket valóban létrehozó, minőségi innovatív kozmetikumokkal lássa el. A FacEvolution kozmetikumok egyedülálló természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek hosszan tartó eredményt garantálnak. A FacEvolution kozmetikumok hatását széleskörű klinikai vizsgálatok bizonyítják.
A FacEvolution márkájú termékek palettáján megtalálható például a szempilla és szemöldök növekedését serkentő szérum, az ajakdúsító szájfény, a hajnövekedést fokozó és a hajgyökereket erősítő étrend-kiegészítők, a sérült hajat ápoló hajtonik, és egyéb szépséget szolgáló különleges készítmények is! A FacEvolution márkájú termékekkel rendkívül könnyen, orvosi beavatkozás nélkül éri el a természetes szépséget és növeli önbizalmát!