Excipial K Foot

intenzív ápolás a nagyon száraz és repedezett bőrre a lábon

Excipial K Foot intenzív ápolás a nagyon száraz és repedezett bőrre a lábon
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: EXC0012 | 1 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 05. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 05. 23.
Excipial K Foot
(10% Urea) 100 ml | 3 690Ft

Excipial K Foot kozmetika leírása

A kiváló Excipial K Foot krém a tökéletesen ápolja a lábát.

Tulajdonságok:

  • intenzíven regenerál
  • hidratálja a bőrt
  • begyógyítja a repedezett bőrt

Összetétel:

  • parfümmentes

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Bőrtípus
kérges, száraz és nagyon száraz

Excipial a márkáról

Az Excipial márka 1992 óta van jelen a piacon, az Excipial készítmények gyártásának megkezdése azonban 1972-ig nyúlik vissza. Az Excipial márkát főleg a bőrbetegségekben szenvedő páciensek ismerik, akiknek - betegségük tüneteinek enyhítéséhez - minőségi készítményekre van szükségük.

E készítmény széles skálája minden felhasználó egyéni szükségleteire reagál. A kínálatban találhatunk kenőcsöket, krémeket, balzsamokat, fürdőkészítményeket, testápolókat, kézkrémeket, nyugtató habokat és sok más terméket, melyek megkönnyítik az érzékeny bőrű felhasználók életét.

Ezek a készítmények klinikailag bizonyított, hatásos és gyors hidratációt biztosítanak a bőrnek, elősegítve az epidermisz működésének megújítását, és megfelelő választást jelentenek a bőrbetegségek enyhítésére. Az Excipial kozmetikumokat az összes túlérzékeny bőrtípus nagyon jól tűri, beleértve a gyermekekéit is

Az Excipial márka kényeztetni fogja bőrét, segít helyreállítani annak természetes egyensúlyát és szükséges komfortját. Bőrproblémák esetén használja a kiváló minőségű készítményeket, amelyek már kiállták az idő próbáját!