Eveline Cosmetics Nail Therapykörömkondicionáló 8 in 1

7×
Eveline Cosmetics Nail Therapy körömkondicionáló 8 in 1
Eveline Cosmetics Nail Therapy körömkondicionáló 8 in 1
új változat nem tartalmaz formaldehidet 12 ml
1 090Ft

Kód: EVE0836 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 10. 26.

Eveline Cosmetics Nail Therapy termékleírás
Tulajdonságok

Az Eveline Cosmetics Nail Therapy 8 az 1-ben körömkondicionáló hatékony segítséget jelent sérült és töredező körmök regenerálásánál. Hatékonyan rekonstruálja a körmöket, javítva azok rugalmasságát, valamint mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállóképességét. Védi a körmöket a repedezéstől, töredezéstől és szálkásodástól. Fényt ad a matt, sérült körmöknek.

Tulajdonságai:

  • hatékonyan regenerálja és rekonstruálja a körmöket
  • javítja a körmök mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállását
  • erősíti a körmöket repedezéssel, töredezéssel és szálkásodással szemben
  • fényt ad a matt és sérült körmöknek

Alkalmazása:
Hordjon fel a sérült körmökre 1. nap egy réteg kondicionálót. Az első rétegre 2. nap alkalmazzon további új réteget és 3. nap hordja fel az utolsó, harmadik réteget. Nem kell attól tartania, hogy a rétegek le fognak válni. 3 nap múlva távolítsa el az összes alkalmazott réteget, és ismételje meg az eljárást.

Tulajdonságok

Hatás
Táplálás

Eveline Cosmetics a márkáról

p>Eveline Cosmetics - minőség mindenkinek. Az Eveline Cosmetics 1983 -ban lett megalapítva, mára már a legnagyobb kozmetikai gyártók közé tartozik Lengyelországban. 30 év elteltével már több mint 70 országban forgalmazzák termékeit. Az Eveline Cosmetics vásárlói a dekoratív kozmetikai termékek nagyon széles kínálatából válogathatnak, valamint test- és arcápoló készítményekből. A fogyasztókat a jó minőséggel, sok éves tapasztalataikkal és elérhető áraikkal tudták megnyerni.
A márka filozófiájához tartozik, hogy gyorsan reagáljon a legújabb divatra, valamint az a gondolat, hogy a megfelelő kozmetika kiválasztása mérhetetlenül fontos. Éppen ezért az  Eveline Cosmetics márka odafigyel a fogyasztók kívánságaira, valamint arra, hogy mindenkinek sikerüljön kiválasztani az éppen neki leginkább megfelelő terméket.
Az Eveline Cosmetics megújulást, jó minőséget, szaktudást és a hatékonyság garanciáját jelenti, valamint tisztelettudó hozzáállás a vásárlókhoz és termékeik elérhető ára.

Értékelés Eveline Cosmetics Nail Therapy7