Eveline Cosmetics Sun Care

napozó olaj spray -ben SPF 10

Eveline Cosmetics Sun Care napozó olaj spray -ben SPF 10
Eveline Cosmetics Sun Care napozó olaj spray -ben SPF 10
150 ml

Kód: EVE1949 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Parfümös üveg ajándékként 15 000 Ft feletti vásárlás esetén. A színárnyalatot a kosárban választhatja ki.
Eveline Cosmetics Sun Care
150 ml

Eveline Cosmetics Sun Care termékleírás

A kiváló minőségű Eveline Cosmetics Sun Care napvédő készítmény napon tartózkodás esetén elengedhetetlen kelléke a bőrápolásnak.

Tulajdonságok:

  • felgyorsítja a természetes barnulási folyamatot
  • intenzívebbé teszi és meghosszabbítja a bőr barnaságát
  • nedves bőrre is felvihető
  • UVA és UVB sugárzástól is védi a bőrt
  • védi a bőrt az UV-sugárzás okozta károsodástól

Használata:
Napon tartózkodás előtt vigye fel megfelelő mennyiségben a teljes testfelületre. A felvitelt szükség szerint, főleg fürdés, törülközés vagy erős izzadás után, ismételje meg.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
olaj
Védőfaktor
alacsony védelem (SPF 6 – SPF 10)

Eveline Cosmetics a márkáról

Eveline Cosmetics - minőség mindenkinek. Az Eveline Cosmetics 1983 -ban lett megalapítva, mára már a legnagyobb kozmetikai gyártók közé tartozik Lengyelországban. 30 év elteltével már több mint 70 országban forgalmazzák termékeit. Az Eveline Cosmetics vásárlói a dekoratív kozmetikai termékek nagyon széles kínálatából válogathatnak, valamint test- és arcápoló készítményekből. A fogyasztókat a jó minőséggel, sok éves tapasztalataikkal és elérhető áraikkal tudták megnyerni.
A márka filozófiájához tartozik, hogy gyorsan reagáljon a legújabb divatra, valamint az a gondolat, hogy a megfelelő kozmetika kiválasztása mérhetetlenül fontos. Éppen ezért az  Eveline Cosmetics márka odafigyel a fogyasztók kívánságaira, valamint arra, hogy mindenkinek sikerüljön kiválasztani az éppen neki leginkább megfelelő terméket.
Az Eveline Cosmetics megújulást, jó minőséget, szaktudást és a hatékonyság garanciáját jelenti, valamint tisztelettudó hozzáállás a vásárlókhoz és termékeik elérhető ára.