Eveline CosmeticsSlim Extreme szuperkoncentrált éjszakai szérum melegítő hatással

2×
Eveline Cosmetics Slim Extreme szuperkoncentrált éjszakai szérum melegítő hatással
Eveline Cosmetics Slim Extreme szuperkoncentrált éjszakai szérum melegítő hatással
250 ml

Kód: EVE2139 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Eveline Cosmetics Slim Extreme
Tulajdonságok

A kiváló Eveline Cosmetics Slim Extreme Slim Extreme készítmény segítséget nyújt a karcsúbb alak elérése felé vezető úton.

Tulajdonságok:

  • csökkenti a narancsbőrt és erősíti a bőrt
  • meggátolja a további narancsbőr kialakulását
  • láthatóan kisimítja a bőrt
  • karcsúsítja, formázza és alakítja a derekat, ülepet és combokat
  • melegítő hatású
  • csökkenti a zsírszövetet

Használata:
Vigye fel a készítményt a test problémás területeire (combjára, csípőjére, fenekére és hasára). Masszírozza be körkörös mozdulatokkal és hagyja felszívódni. Használja rendszeresen.

Teljes összetevőlista

AQUA (WATER), GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, GLYCINE SOJA OIL, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, GLYCERYL STEARATE SE, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, EUGLENA GRACILIS EXTRACT, CAFFEINE, GLAUCIUM FLAVUM LEAF EXTRACT, CASTANEA SATIVA SEED EXTRACT, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), VANILLYL BUTYL ETHER, PAULLINIA CUPANA SEED EXTRACT, SODIUM SALICYLATE, LECITHIN, SILICA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPRABEN, DMDM HYDANTOIN. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Eveline Cosmetics a márkáról

Eveline Cosmetics - minőség mindenkinek. Az Eveline Cosmetics 1983 -ban lett megalapítva, mára már a legnagyobb kozmetikai gyártók közé tartozik Lengyelországban. 30 év elteltével már több mint 70 országban forgalmazzák termékeit. Az Eveline Cosmetics vásárlói a dekoratív kozmetikai termékek nagyon széles kínálatából válogathatnak, valamint test- és arcápoló készítményekből. A fogyasztókat a jó minőséggel, sok éves tapasztalataikkal és elérhető áraikkal tudták megnyerni.
A márka filozófiájához tartozik, hogy gyorsan reagáljon a legújabb divatra, valamint az a gondolat, hogy a megfelelő kozmetika kiválasztása mérhetetlenül fontos. Éppen ezért az  Eveline Cosmetics márka odafigyel a fogyasztók kívánságaira, valamint arra, hogy mindenkinek sikerüljön kiválasztani az éppen neki leginkább megfelelő terméket.
Az Eveline Cosmetics megújulást, jó minőséget, szaktudást és a hatékonyság garanciáját jelenti, valamint tisztelettudó hozzáállás a vásárlókhoz és termékeik elérhető ára.

Értékelés Eveline Cosmetics Slim Extreme2