Eveline CosmeticsActive Epil szőrtelenítő krém a kar a hónalj és az ágyék szőrtelenítésére aleo verával

1×
Eveline Cosmetics Active Epil szőrtelenítő krém a kar a hónalj és az ágyék szőrtelenítésére aleo verával
Eveline Cosmetics Active Epil szőrtelenítő krém a kar a hónalj és az ágyék szőrtelenítésére aleo verával
125 ml

Kód: EVE03073 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Eveline Cosmetics Active Epil
Tulajdonságok

A minőségi Eveline Cosmetics Active Epil készítmény egyszerűvé teszi a szőrtelenítést és gyönyörűen simává teszi a bőrét.

Tulajdonságok:

  • rövid szőrszálakra is használható
  • finomabbak lesznek az újonnan kinövő szőrszálak
  • táplálja és hidratálja a bőrt
  • hosszan tartó hatású

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatóanyag
aloe vera

Eveline Cosmetics a márkáról

Eveline Cosmetics - minőség mindenkinek. Az Eveline Cosmetics 1983 -ban lett megalapítva, mára már a legnagyobb kozmetikai gyártók közé tartozik Lengyelországban. 30 év elteltével már több mint 70 országban forgalmazzák termékeit. Az Eveline Cosmetics vásárlói a dekoratív kozmetikai termékek nagyon széles kínálatából válogathatnak, valamint test- és arcápoló készítményekből. A fogyasztókat a jó minőséggel, sok éves tapasztalataikkal és elérhető áraikkal tudták megnyerni.
A márka filozófiájához tartozik, hogy gyorsan reagáljon a legújabb divatra, valamint az a gondolat, hogy a megfelelő kozmetika kiválasztása mérhetetlenül fontos. Éppen ezért az  Eveline Cosmetics márka odafigyel a fogyasztók kívánságaira, valamint arra, hogy mindenkinek sikerüljön kiválasztani az éppen neki leginkább megfelelő terméket.
Az Eveline Cosmetics megújulást, jó minőséget, szaktudást és a hatékonyság garanciáját jelenti, valamint tisztelettudó hozzáállás a vásárlókhoz és termékeik elérhető ára.

Értékelés Eveline Cosmetics Active Epil1