Eucerin UreaRepair PLUS testápoló tej a száraz és érzékeny bőrre

Eucerin UreaRepair PLUS testápoló tej a száraz és érzékeny bőrre
Eucerin UreaRepair PLUS testápoló tej a száraz és érzékeny bőrre
400 ml
8 690Ft

2 172,50Ft / 100 ml, áfával
Kód: EUC1615 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Eucerin UreaRepair PLUS
Tulajdonságok

A nagyon száraz, durva bőrrel összefüggő kellemetlen érzésektől való azonnali megkönnyebbüléshez hívja segítségül az Eucerin UreaRepair PLUS testápoló tejet. A bőrnek megadja a szükséges hidratálást, táplálja és érintésre finommá és bársonyossá teszi. Egyidejűleg mintegy 48 órányi időtartamra háttérbe szorítja a száraz és durva bőr tüneteit.

Tulajdonságai:

  • táplálja a száraz és durva bőrt, megadva a szükséges mértékű hidratálást
  • érintésre szép finom és selymes bőrt eredményez
  • megújítja a bőr természetes védőkorlátját
  • gyorsan felszívódik, nem marad utána zsíros filmréteg
  • azonnali enyhülést nyújt a száraz bőrnek
  • meggátolja a nedvesség elvesztését

Összetétele:

  • ceramidok – megújítják a bőrhatárt és csökkentik a hidratálás veszteségeit
  • urea és más hidratáló szerek – megőrzik a nedvességet a bőrben, megújítják természetes védőhatárát, amely megakadályozza a hidratálás elveszítését
  • parfüm- és színezékmentes

Alkalmazása:
A testápoló tejet finoman masszírozza bele a bőrbe, ameddig nem szívódik fel. Használja bármikor, szükség szerint.

Tulajdonságok

Bőrtípus
száraz

Eucerin a márkáról

Az Eucerin dermokozmetika a szakterületének egyik világszínvonalon is kiemelkedő márkája. Készítményeinek kutatását és fejlesztését a legújabb tudományos ismeretekre alapozza, és szorosan együttműködik a bőrgyógyászattal. Ennek köszönhetően olyan gyógyászatba átnyúló termékeket kínál, melyek a modern elvárásoknak és a legmagasabb bőrgyógyászati normáknak is megfelelnek, valamint igazodnak a különböző arcbőr- és bőrtípusok szükségleteihez.

Az Eucerin kozmetikai márka már több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. Ez alatt az idő alatt megtanulta a lehető legteljesebben megérteni a bőr működését. Az ikonikus Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs először 1925-ben jelent meg a piacon, és sikere azóta is töretlen. Vízmentessége és univerzális alkalmazása csupán kettő a sok előnye közül. Az Eucerin Hyaluron Filler kollekció termékei ugyanakkor a világon az első olyan kozmetikai ápolók, melyeknél bizonyításra került, hogy növelik a hialuronsavval végzett esztétikai beavatkozások hatását.

Akár az Eucerin ápolókrémet, speciális napápolót vagy a kímélő Eucerin sampont választja magának, az tükrözni fogja a márka világosan megfogalmazott célját, hogy az egészséges és szép bőr érdekében mindig a legjobb megoldást biztosítsa.

Értékelés Eucerin UreaRepair PLUS