Skip to main content

EucerinSun Allergy Protect védő krémes gél nap által kiváltott allergiás reakciók ellen SPF 50

Eucerin Sun Allergy Protect védő krémes gél nap által kiváltott allergiás reakciók ellen SPF 50
Eucerin Sun Allergy Protect védő krémes gél nap által kiváltott allergiás reakciók ellen SPF 50
150 ml
8 700Ft

Raktáron | 5 800,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: EUC0950

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Élvezi a meleg napsugarakat, de nem szeretné, ha ennek bőre látná kárát? Az Eucerin Sun Allergy Protect védő krém-gélt napozáshoz kimondottan a napallergiára hajlamos bőr számára fejlesztették ki. Hatékony és fotostabil védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzás ellen, így védőpajzsot biztosít a bőrnek és segít megelőzni allergiás reakciók vagy irritáció kialakulását. Ezzel a fokozott hatású, mégis könnyed krémes géllel már bátran napozhat!

Tulajdonságai:

 • magas fokozatú és széles spektrumú védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen
 • segít megelőzni és mérsékelni a napallergia tüneteit
 • védőpajzsot biztosít a bőrnek
 • megerősíti a bőr szabadgyökök elleni természetes védelmét
 • nem zsíros textúrája könnyen felszívódik
 • vízálló

Összetétele:

 • az SPF 50 széles spektrumú védelmet nyújt
  (Advanced Spectral Technology technológiát alkalmaz)
 • alfa-glükozil-rutin (AGR) antioxidáns – megerősíti
  a bőr természetes védőrendszerét
 • likokalkon A  – segíti a szabadgyökök semlegesítését
 • illatanyagokat nem tartalmaz

Alkalmazása:
Vigye fel bőséges mennyiségben, egyenletesen a bőrre. Ezt rendszeresen ismételje a napon való tartózkodás során. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön.

Fontos figyelmeztetések

Fényvédő termék használata mellett se tartózkodjon túl sokáig a napon! Csecsemőket és kisgyerekeket ne érjen közvetlen napfény! A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre! Még napozás előtt használja a fényvédő terméket. A védelem fenntartása érdekében gyakran ismételje a szer alkalmazását, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után. Szembe ne kerüljön.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Arcbőrtípus
érzékeny
Bőrtípus
érzékeny
Védőfaktor
magas védelem (SPF 30 – SPF 50)

Az Eucerin dermokozmetika a szakterületének egyik világszínvonalon is kiemelkedő márkája. Készítményeinek kutatását és fejlesztését a legújabb tudományos ismeretekre alapozza, és szorosan együttműködik a bőrgyógyászattal. Ennek köszönhetően olyan gyógyászatba átnyúló termékeket kínál, melyek a modern elvárásoknak és a legmagasabb bőrgyógyászati normáknak is megfelelnek, valamint igazodnak a különböző arcbőr- és bőrtípusok szükségleteihez.

Az Eucerin kozmetikai márka már több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. Ez alatt az idő alatt megtanulta a lehető legteljesebben megérteni a bőr működését. Az ikonikus Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs először 1925-ben jelent meg a piacon, és sikere azóta is töretlen. Vízmentessége és univerzális alkalmazása csupán kettő a sok előnye közül. Az Eucerin Hyaluron Filler kollekció termékei ugyanakkor a világon az első olyan kozmetikai ápolók, melyeknél bizonyításra került, hogy növelik a hialuronsavval végzett esztétikai beavatkozások hatását.

Akár az Eucerin ápolókrémet, speciális napápolót vagy a kímélő Eucerin sampont választja magának, az tükrözni fogja a márka világosan megfogalmazott célját, hogy az egészséges és szép bőr érdekében mindig a legjobb megoldást biztosítsa.