Eucerin Sensitive Relief géles krém napozás után

Eucerin Sensitive Relief géles krém napozás után
Eucerin Sensitive Relief géles krém napozás után
Új
200 ml
7 790Ft

3 895,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: EUC03658 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Eucerin Sensitive Relief
Tulajdonságok

A minőségi Eucerin Sensitive Relief napozás utáni készítmény biztosítja a napon tartózkodás után szükséges ápolást az arcbőrének.

Tulajdonságok:

  • ápol és regenerál
  • azonnal felszívódik
  • hűsítő hatású
  • üdeség érzetét nyújtja
  • arcra és testre is használható

Használata:
Vigye fel megfelelő mennyiségben a napsugárzás hatásának kitett érzékeny arcbőrre.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél, krém
Arcbőrtípus
érzékeny, minden bőrtípusra
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Eucerin a márkáról

Az Eucerin dermokozmetika a szakterületének egyik világszínvonalon is kiemelkedő márkája. Készítményeinek kutatását és fejlesztését a legújabb tudományos ismeretekre alapozza, és szorosan együttműködik a bőrgyógyászattal. Ennek köszönhetően olyan gyógyászatba átnyúló termékeket kínál, melyek a modern elvárásoknak és a legmagasabb bőrgyógyászati normáknak is megfelelnek, valamint igazodnak a különböző arcbőr- és bőrtípusok szükségleteihez.

Az Eucerin kozmetikai márka már több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. Ez alatt az idő alatt megtanulta a lehető legteljesebben megérteni a bőr működését. Az ikonikus Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs először 1925-ben jelent meg a piacon, és sikere azóta is töretlen. Vízmentessége és univerzális alkalmazása csupán kettő a sok előnye közül. Az Eucerin Hyaluron Filler kollekció termékei ugyanakkor a világon az első olyan kozmetikai ápolók, melyeknél bizonyításra került, hogy növelik a hialuronsavval végzett esztétikai beavatkozások hatását.

Akár az Eucerin ápolókrémet, speciális napápolót vagy a kímélő Eucerin sampont választja magának, az tükrözni fogja a márka világosan megfogalmazott célját, hogy az egészséges és szép bőr érdekében mindig a legjobb megoldást biztosítsa.

Értékelés Eucerin Sensitive Relief