EucerinpH5 tusoló olaj az érzékeny bőrre

Eucerin pH5 tusoló olaj az érzékeny bőrre
Eucerin pH5 tusoló olaj az érzékeny bőrre
Spóroljon
17 160Ft

Spóroljon 44%
1000 ml
9 590Ft

959,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: EUC1194 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 09. 24.
Személyes átvétel
péntek 2021. 09. 24.

Leírás Eucerin pH5
Tulajdonságok

Emlékeztesse érzékeny bőrét a tusolás örömére. Az érzékeny bőrre készült Eucerin pH5 tusolóolaj annyira gyengéd, hogy nem is akarja majd abbahagyni a tusolást. Az ápolóolajokban gazdag összetétel és az egyedülálló Eucerin pH Balance rendszer visszaadja a bőr elvesztett lipidjeit, és megerősíti természetes védekezőképességét.

A bőr gyakori használat mellett is bársonyosan selymes marad, nem szárad ki, tökéletes kényeztetésben részesül. Diszkrét illatának köszönhetően az olajat az egész család, így a gyerekek is használhatják.

Tulajdonságai:

 • gyengéden tisztítja az érzékeny bőrt
 • intenzíven táplál
 • gyakori használat esetén is megvédi a bőrt a kiszáradástól
 • nem bontja meg a bőr mikrobiomját
 • megerősíti a bőr természetes védekezőképességét
 • enyhén illatosított
 • felnőttek és 3 évnél idősebb gyermekek számára

A tesztelések eredménye:
→ a klinikai vizsgálatokon 119, 35-65 év közötti, érzékeny bőrű nő vett részt

 • a nők 99%-a úgy nyilatkozott, hogy a termék nagyon gyengéden tisztítja a bőrt
 • a nők 98%-a úgy nyilatkozott, hogy az olaj megvédte a bőrét a kiszáradástól
 • a nők 97%-a használat után úgy érezte, hogy a bőre sima és selymes

Összetétele:

 • Eucerin pH Balance – a citrátpuffernek köszönhetően az összetétel alacsony pH-értéket biztosít
 • dexpanthenol – megőrzi a bőr természetes védekezőképességét

Alkalmazása:
Tegyen az olajból a nedves bőrre, majd óvatosan öblítse le, és gyengéden szárítsa meg. Ügyeljen arra, hogy a szembe ne kerüljön. Az érzékeny bőr tökéletes megnyugtatása érdekében használja az Eucerin pH5 termékcsalád többi termékével együtt.

Tulajdonságok

Bőrtípus
érzékeny, száraz

Eucerin a márkáról

Az Eucerin dermokozmetika a szakterületének egyik világszínvonalon is kiemelkedő márkája. Készítményeinek kutatását és fejlesztését a legújabb tudományos ismeretekre alapozza, és szorosan együttműködik a bőrgyógyászattal. Ennek köszönhetően olyan gyógyászatba átnyúló termékeket kínál, melyek a modern elvárásoknak és a legmagasabb bőrgyógyászati normáknak is megfelelnek, valamint igazodnak a különböző arcbőr- és bőrtípusok szükségleteihez.

Az Eucerin kozmetikai márka már több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. Ez alatt az idő alatt megtanulta a lehető legteljesebben megérteni a bőr működését. Az ikonikus Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs először 1925-ben jelent meg a piacon, és sikere azóta is töretlen. Vízmentessége és univerzális alkalmazása csupán kettő a sok előnye közül. Az Eucerin Hyaluron Filler kollekció termékei ugyanakkor a világon az első olyan kozmetikai ápolók, melyeknél bizonyításra került, hogy növelik a hialuronsavval végzett esztétikai beavatkozások hatását.

Akár az Eucerin ápolókrémet, speciális napápolót vagy a kímélő Eucerin sampont választja magának, az tükrözni fogja a márka világosan megfogalmazott célját, hogy az egészséges és szép bőr érdekében mindig a legjobb megoldást biztosítsa.

Értékelés Eucerin pH5