Eucerin Dry Skin Dry Skin Lipo - Balancetápláló krém száraz és nagyon száraz bőrre

Eucerin Dry Skin Dry Skin Lipo - Balance tápláló krém száraz és nagyon száraz bőrre
Eucerin Dry Skin Dry Skin Lipo - Balance tápláló krém száraz és nagyon száraz bőrre
50 ml
6 360Ft

Kód: EUC0033 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Eucerin Dry Skin Dry Skin Lipo - Balance termékleírás
Tulajdonságok

Tulajdonságok:

  • mélyrehatóan táplálja a bőrt

Összetétel:

  • parfümmentes

Használata:
Használja minden reggel és/vagy este.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
száraz
Hatás
Táplálás
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
nappal, Nappali és éjjeli ápolás

Eucerin a márkáról

Az Eucerin dermokozmetika a szakterületének egyik világszínvonalon is kiemelkedő márkája. Készítményeinek kutatását és fejlesztését a legújabb tudományos ismeretekre alapozza, és szorosan együttműködik a bőrgyógyászattal. Ennek köszönhetően olyan gyógyászatba átnyúló termékeket kínál, melyek a modern elvárásoknak és a legmagasabb bőrgyógyászati normáknak is megfelelnek, valamint igazodnak a különböző arcbőr- és bőrtípusok szükségleteihez.

Az Eucerin kozmetikai márka már több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. Ez alatt az idő alatt megtanulta a lehető legteljesebben megérteni a bőr működését. Az ikonikus Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs először 1925-ben jelent meg a piacon, és sikere azóta is töretlen. Vízmentessége és univerzális alkalmazása csupán kettő a sok előnye közül. Az Eucerin Hyaluron Filler kollekció termékei ugyanakkor a világon az első olyan kozmetikai ápolók, melyeknél bizonyításra került, hogy növelik a hialuronsavval végzett esztétikai beavatkozások hatását.

Akár az Eucerin ápolókrémet, speciális napápolót vagy a kímélő Eucerin sampont választja magának, az tükrözni fogja a márka világosan megfogalmazott célját, hogy az egészséges és szép bőr érdekében mindig a legjobb megoldást biztosítsa.

Értékelés Eucerin Dry Skin Dry Skin Lipo - Balance