Eucerin Hyaluron-Fillerintenzív hialuron maszk

Eucerin Hyaluron-Filler intenzív hialuron maszk
Eucerin Hyaluron-Filler intenzív hialuron maszk
4 db
9 090Ft

Kód: EUC03561 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Eucerin Hyaluron-Filler termékleírás
Tulajdonságok

A finom vonalak kisimulását és az arcbőr alapos hidratálását 5 perc alatt is elérheti. Az Eucerin Hyaluron-Filler hialuronsavas intenzív maszk a fiatalító hatásáról ismert hialuronsav két típusának egyedülálló keverékét tartalmazza. A nagy molekulasúlyú hialuronsav az arcbőr felső rétegeibe hatolva finomítja a finom vonalakat, míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav még tovább hatolva ott fejti ki hatását, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.

Maga a maszk természetes eredetű biocellulózból készül, tökéletesen illeszkedik az arcra és szó szerint második bőrként rátapad. Kiváló eredményeit klinikai tesztek bizonyítják. A maszk kellemesen hűsít és hidratál, valamint üdévé, sugárzóvá és megfiatalodottá teszi az arcbőrt.

Tulajdonságai:

 • azonnali hidratáltságot ad az arcbőrnek
 • csökkenti a finom vonalakat, felfrissíti és revitalizálja az arcbőrt
 • pontosan illeszkedik az arcra és nem csúszik le róla
 • extra ápolást igénylő, stresszes és fáradt arcbőrre
 • gyengéden parfümözött, nem mitesszerképző
 • már az öregedés első jeleitől alkalmazható

Tesztelési eredmény:
→ A klinikai vizsgálat elvégzésére 60 25-40 éves korú nőn 2 hét után került sor.

 • a nők 99%-a igazolta az arcbőr üdébb megjelenését
 • a nők 99%-a úgy érezte, hogy arcbőre kevésbé stresszes és fáradt
 • a nők 96%-ának tetszett a nem ragacsos textúra
 • a nők 95%-a nagyra értékelte a könnyű használhatóságot
 • a nők 94%-a használat után azonnal hidratáltnak érezte arcbőrét
 • a nők 94%-ának sugárzóbb volt az arcőre

Összetétele:

 • hialuronsav – fiatalítja és hidratálja az arcbőrt

Alkalmazása:
Alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg arcbőrét. Nyissa ki a maszkot és hajtsa szét. A maszk mindkét oldalát kék fólia védi. Távolítsa el a maszknak arról az oldaláról a fóliát, amelyikkel az arcára fogja helyezni. Tegye a maszkot az ujjaival fogva az arcára, majd simítsa ki. Távolítsa el a még rajta lévő fóliát és hagyja a maszkot legalább 5 percig hatni. Ezután vegye le a maszkot az arcáról és a megmaradt szérumot masszírozza az arcbőrbe. Használata heti 1-2 alkalommal javasolt, de bármikor alkalmazhatja, amikor arcbőrének extra ápolásra van szüksége. Kerülje a szemmel való érintkezését.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, Anti-age, highlighter, lifting
Mikor használatos
nappal
Hatóanyag
hialuronsav

Eucerin a márkáról

Az Eucerin dermokozmetika a szakterületének egyik világszínvonalon is kiemelkedő márkája. Készítményeinek kutatását és fejlesztését a legújabb tudományos ismeretekre alapozza, és szorosan együttműködik a bőrgyógyászattal. Ennek köszönhetően olyan gyógyászatba átnyúló termékeket kínál, melyek a modern elvárásoknak és a legmagasabb bőrgyógyászati normáknak is megfelelnek, valamint igazodnak a különböző arcbőr- és bőrtípusok szükségleteihez.

Az Eucerin kozmetikai márka már több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. Ez alatt az idő alatt megtanulta a lehető legteljesebben megérteni a bőr működését. Az ikonikus Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs először 1925-ben jelent meg a piacon, és sikere azóta is töretlen. Vízmentessége és univerzális alkalmazása csupán kettő a sok előnye közül. Az Eucerin Hyaluron Filler kollekció termékei ugyanakkor a világon az első olyan kozmetikai ápolók, melyeknél bizonyításra került, hogy növelik a hialuronsavval végzett esztétikai beavatkozások hatását.

Akár az Eucerin ápolókrémet, speciális napápolót vagy a kímélő Eucerin sampont választja magának, az tükrözni fogja a márka világosan megfogalmazott célját, hogy az egészséges és szép bőr érdekében mindig a legjobb megoldást biztosítsa.

Értékelés Eucerin Hyaluron-Filler