Skip to main content

EucerinDermatoClean tisztító víz minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is

Eucerin DermatoClean tisztító víz minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is
Eucerin DermatoClean tisztító víz minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is
Spóroljon
6 290Ft

Spóroljon 9%
200 ml
5 710Ft

1 db a raktáron | 2 855,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: EUC03607
1
Express One Hungary
már holnap szerda 2022. 01. 26.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2022. 01. 26.

A minőségi EucerinDermatoClean arcvíz használata a sminkeltávolítás elengedhetetlen lépése. Eltávolítja az arcbőrről a rajta maradt sminket és egyben finoman tonizálja is.

Tulajdonságok:

  • eltávolítja az arcbőrről a szennyeződéseket és a sminket
  • érzékeny arcbőrre is alkalmazható
  • hidratálja és felfrissíti az arcbőrt
  • helyreállítja az arcbőr természetes egyensúlyát

Összetétel:

  • parfümmentes
  • alkoholmentes

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű készítményt vattatamponnal az alaposan megtisztított és megszárított arcbőrére. Használja minden reggel és/vagy este.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
érzékeny, minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, Tisztítás
Hatóanyag
hialuronsav

Az Eucerin dermokozmetika a szakterületének egyik világszínvonalon is kiemelkedő márkája. Készítményeinek kutatását és fejlesztését a legújabb tudományos ismeretekre alapozza, és szorosan együttműködik a bőrgyógyászattal. Ennek köszönhetően olyan gyógyászatba átnyúló termékeket kínál, melyek a modern elvárásoknak és a legmagasabb bőrgyógyászati normáknak is megfelelnek, valamint igazodnak a különböző arcbőr- és bőrtípusok szükségleteihez.

Az Eucerin kozmetikai márka már több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. Ez alatt az idő alatt megtanulta a lehető legteljesebben megérteni a bőr működését. Az ikonikus Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs először 1925-ben jelent meg a piacon, és sikere azóta is töretlen. Vízmentessége és univerzális alkalmazása csupán kettő a sok előnye közül. Az Eucerin Hyaluron Filler kollekció termékei ugyanakkor a világon az első olyan kozmetikai ápolók, melyeknél bizonyításra került, hogy növelik a hialuronsavval végzett esztétikai beavatkozások hatását.

Akár az Eucerin ápolókrémet, speciális napápolót vagy a kímélő Eucerin sampont választja magának, az tükrözni fogja a márka világosan megfogalmazott célját, hogy az egészséges és szép bőr érdekében mindig a legjobb megoldást biztosítsa.