Eucerin Deo izzadásgátló spray az erőteljes izzadás ellen

21×
Eucerin Deo izzadásgátló spray az erőteljes izzadás ellen
Eucerin Deo izzadásgátló spray az erőteljes izzadás ellen
30 ml
3 600Ft

12 000,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: EUC0985 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 06. 19.

Leírás Eucerin Deo
Tulajdonságok

Ha nagyon izzadós, próbálja ki a spray formájú Eucerin Deo izzadásgátlót.Bizonyítottan 91%-kal csökkenti az izzadást, és érzékeny bőrrel rendelkezők is használhatják.Biztonságot nyújt teljes 72 órán keresztül a túlzott izzadás és izzadságszag ellen, úgyhogy a teleizzadt ingeket, foltokat a hónaljban, illetve a kellemetlen testszagokat elfelejtheti.

Bármilyen kihívással kerül is szembe, ez az izzadásgátló nem hagyja cserben.

 

Tulajdonságai:

  • hosszantartó védelmet nyújt a túlzott izzadás ellen

  • hosszantartó hatást biztosít teljes 72 órán át

  • mélyen behatol az izzadságcsatornákba

  • igazolhatóan csökkenti az izzadást

  • kíméletes a bőrhöz

Tesztek eredményei:
Klinikai vizsgálatok, 25 személy által tesztelve

  • a túlzott izzadás 91%-kal csökkent teljes 72 órán át

Összetétele:

  • Alumínium-klorid és alumínium-klorohidrát – blokkolják az izzadságcsatornákat, ami által csökken az izzadság kibocsátásának mértéke
  • érzékeny bőrtípusúaknak is megfelelő

Alkalmazása:
Használja este a megmosott és megszárított hónaljra.Az első három napon este használja, azután szükség szerint két naponként vigye fel.Ne használja irritált és frissen borotvált bőrre.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Eucerin a márkáról

Az Eucerin dermokozmetika a szakterületének egyik világszínvonalon is kiemelkedő márkája. Készítményeinek kutatását és fejlesztését a legújabb tudományos ismeretekre alapozza, és szorosan együttműködik a bőrgyógyászattal. Ennek köszönhetően olyan gyógyászatba átnyúló termékeket kínál, melyek a modern elvárásoknak és a legmagasabb bőrgyógyászati normáknak is megfelelnek, valamint igazodnak a különböző arcbőr- és bőrtípusok szükségleteihez.

Az Eucerin kozmetikai márka már több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. Ez alatt az idő alatt megtanulta a lehető legteljesebben megérteni a bőr működését. Az ikonikus Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs először 1925-ben jelent meg a piacon, és sikere azóta is töretlen. Vízmentessége és univerzális alkalmazása csupán kettő a sok előnye közül. Az Eucerin Hyaluron Filler kollekció termékei ugyanakkor a világon az első olyan kozmetikai ápolók, melyeknél bizonyításra került, hogy növelik a hialuronsavval végzett esztétikai beavatkozások hatását.

Akár az Eucerin ápolókrémet, speciális napápolót vagy a kímélő Eucerin sampont választja magának, az tükrözni fogja a márka világosan megfogalmazott célját, hogy az egészséges és szép bőr érdekében mindig a legjobb megoldást biztosítsa.

Értékelés Eucerin Deo21