Eucerin Deoizzadásgátló spray az erőteljes izzadás ellen

16×
Eucerin Deo izzadásgátló spray az erőteljes izzadás ellen
Eucerin Deo izzadásgátló spray az erőteljes izzadás ellen
30 ml
2 980Ft

Kód: EUC0985 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 02.

Eucerin Deo termékleírás
Tulajdonságok

Ha nagyon izzadós, próbálja ki a spray formájú Eucerin Deo izzadásgátlót.Bizonyítottan 91%-kal csökkenti az izzadást, és érzékeny bőrrel rendelkezők is használhatják.Biztonságot nyújt teljes 72 órán keresztül a túlzott izzadás és izzadságszag ellen, úgyhogy a teleizzadt ingeket, foltokat a hónaljban, illetve a kellemetlen testszagokat elfelejtheti.

Bármilyen kihívással kerül is szembe, ez az izzadásgátló nem hagyja cserben.

 

Tulajdonságai:

  • hosszantartó védelmet nyújt a túlzott izzadás ellen

  • hosszantartó hatást biztosít teljes 72 órán át

  • mélyen behatol az izzadságcsatornákba

  • igazolhatóan csökkenti az izzadást

  • kíméletes a bőrhöz

Tesztek eredményei:
Klinikai vizsgálatok, 25 személy által tesztelve

  • a túlzott izzadás 91%-kal csökkent teljes 72 órán át

Összetétele:

  • Alumínium-klorid és alumínium-klorohidrát – blokkolják az izzadságcsatornákat, ami által csökken az izzadság kibocsátásának mértéke
  • érzékeny bőrtípusúaknak is megfelelő

Alkalmazása:
Használja este a megmosott és megszárított hónaljra.Az első három napon este használja, azután szükség szerint két naponként vigye fel.Ne használja irritált és frissen borotvált bőrre.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Konzisztencia
spray
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Eucerin a márkáról

Az Eucerin dermokozmetika a szakterületének egyik világszínvonalon is kiemelkedő márkája. Készítményeinek kutatását és fejlesztését a legújabb tudományos ismeretekre alapozza, és szorosan együttműködik a bőrgyógyászattal. Ennek köszönhetően olyan gyógyászatba átnyúló termékeket kínál, melyek a modern elvárásoknak és a legmagasabb bőrgyógyászati normáknak is megfelelnek, valamint igazodnak a különböző arcbőr- és bőrtípusok szükségleteihez.

Az Eucerin kozmetikai márka már több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. Ez alatt az idő alatt megtanulta a lehető legteljesebben megérteni a bőr működését. Az ikonikus Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs először 1925-ben jelent meg a piacon, és sikere azóta is töretlen. Vízmentessége és univerzális alkalmazása csupán kettő a sok előnye közül. Az Eucerin Hyaluron Filler kollekció termékei ugyanakkor a világon az első olyan kozmetikai ápolók, melyeknél bizonyításra került, hogy növelik a hialuronsavval végzett esztétikai beavatkozások hatását.

Akár az Eucerin ápolókrémet, speciális napápolót vagy a kímélő Eucerin sampont választja magának, az tükrözni fogja a márka világosan megfogalmazott célját, hogy az egészséges és szép bőr érdekében mindig a legjobb megoldást biztosítsa.

Értékelés Eucerin Deo