Skip to main content

EucerinAnti-Pigment helyi korrekciós ápolás a pigment foltok ellen

2×
Eucerin Anti-Pigment helyi korrekciós ápolás a pigment foltok ellen
Eucerin Anti-Pigment helyi korrekciós ápolás a pigment foltok ellen
5 ml
6 580Ft

Raktáron | 131 600,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: EUC02632
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Kezelje célirányosan a pigmentfoltokat. Az Eucerin Anti-Pigment helyi korrekciós ápoló lehetővé teszi az apró hiperpigmentált területek közvetlen kezelését.

Szabadalmaztatott thiamidol összetevője meggátolja a melanin képződést, így hatékonyan világosítja a pigmentfoltokat, és megelőzi a további foltok kialakulását. Az első eredményeket már 2 hét használat után tapasztalni fogja, pár nap után pedig szemmel láthatóan egységesebb lesz az arcbőr megjelenése.

Tulajdonságai:

  • már 2 hét után láthatóan világosabbá teszi a pigmentfoltokat
  • csökkenti az új pigmentfoltok keletkezését
  • egységesíti az arcbőr színárnyalatait
  • nem zsíros, géles textúrája van

Összetétele:

  • thiamidol – elnyomja a melanin képződést, világosítja a foltokat
  • bőrgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Vigye fel napi 1 alkalommal az applikátorral a készítményt közvetlenül a pigmentfoltokra. Kerülje a szemmel való érintkezését. Ezt követően vigye fel a hidratáló krémet. A nap folyamán legfeljebb 4-szer vihető fel thiamidolt tartalmazó készítmény.

Tulajdonságok

Konzisztencia
emulzió
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
pigment foltok ellen, egységesítés
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
nappal, éjjel, Nappali és éjjeli ápolás

Az Eucerin dermokozmetika a szakterületének egyik világszínvonalon is kiemelkedő márkája. Készítményeinek kutatását és fejlesztését a legújabb tudományos ismeretekre alapozza, és szorosan együttműködik a bőrgyógyászattal. Ennek köszönhetően olyan gyógyászatba átnyúló termékeket kínál, melyek a modern elvárásoknak és a legmagasabb bőrgyógyászati normáknak is megfelelnek, valamint igazodnak a különböző arcbőr- és bőrtípusok szükségleteihez.

Az Eucerin kozmetikai márka már több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. Ez alatt az idő alatt megtanulta a lehető legteljesebben megérteni a bőr működését. Az ikonikus Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs először 1925-ben jelent meg a piacon, és sikere azóta is töretlen. Vízmentessége és univerzális alkalmazása csupán kettő a sok előnye közül. Az Eucerin Hyaluron Filler kollekció termékei ugyanakkor a világon az első olyan kozmetikai ápolók, melyeknél bizonyításra került, hogy növelik a hialuronsavval végzett esztétikai beavatkozások hatását.

Akár az Eucerin ápolókrémet, speciális napápolót vagy a kímélő Eucerin sampont választja magának, az tükrözni fogja a márka világosan megfogalmazott célját, hogy az egészséges és szép bőr érdekében mindig a legjobb megoldást biztosítsa.