Etat Libre d’Orange Rien Intense Incense Eau de Parfum unisex

Etat Libre d’Orange Rien Intense Incense Eau de Parfum unisex
Etat Libre d’Orange Rien Intense Incense Eau de Parfum unisex
Spóroljon
50 600Ft

Spóroljon 22%
100 ml
39 200Ft

39 200,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: ELD0128 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Etat Libre d’Orange Rien Intense Incense
Összetétel

Fedezze fel az illatot, melyet nem lehet beskatulyázni és ugyanakkor mesteri fokon emeli ki viselője személyiségét. Az unisex Etat Libre d’Orange Rien Intense Incense Eau de Parfum a valódi illat, mely lehetővé teszi egyediségének megnyilvánulását.

  • keleties illat
  • fás illat
  • melengető illat, ideális a hideg időkben
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DEN, FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYLIONONE, D-LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, EVERNIA FURFUURACEA, (TREMOSS)&DEG, EXTRACT, EUGENOL, LINALOOL, ISOEUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, CINNEMAL : ADDITIONAL LABELLING REQUIREMENTS IN ACCORDANCE WITH ARTICLE6.1 G OF THE COSMETIC DIRECTIVE 76/768/EEC (27 JULY 1976), AS MODIFIED BY DIRECTIVE EUROP&EACUTE,ENNE 2003/15/EC (27 FEBRUARY 2003) A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
rózsa, aldehidek, labdanum, borostyán, tölgymoha, fekete bors, pacsuli, kömény, bőr, nőszirom, tömjén
Az illat fajtája
orientális, fás

Etat Libre d’Orange a márkáról

Az Etat Libre d’Orange parfümök eredeti illata sokkolni fogja majd! Ezek az ellentmondó illatok teli érzékiséggel az egész világot lázba hozták! Nem mindennapi aromájuk felhívja minden olyan ember figyelmét, aki keresi az eredeti dolgokat és nem fél az extravaganciától!

Az Etat Libre d’Orange francia parfümmárka 2006-ban keletkezett. Céljuk, hogy ügyfeleiknek hétköznapokra is biztosítsák ezeket a nem mindennapi és megbízható illatokat, melyekkel ritkán találkozik az ember szemben az utcán. Például szolgálhat az egyik, emberi test természetes illatára emlékeztető parfümjének aromája is.

Az Etat Libre d’Orange márka keletkezéséhez hozzájárult számos híres személyiség és tervező is. Próbálja ki az Etat Libre d’Orange egyedi parfümjeit és gazdagítsa meg stílusát valami igazán egyedülállóval!

Értékelés Etat Libre d’Orange Rien Intense Incense