Etat Libre d’OrangeRemarkable People Eau de Parfum unisex

Etat Libre d’Orange Remarkable People Eau de Parfum unisex
Etat Libre d’Orange Remarkable People Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
100 ml
42 200Ft

Raktáron | 42 200,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ELD0127
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Mindenki számára. Különbség nélkül. Az unisex Etat Libre d’Orange Remarkable People Eau de Parfum tökéletesen megfelel nőknek és férfiaknak egyaránt, teljesen hagyja megnyilvánulni az Ön személyiségét.

  • keleties illat
  • fűszeres illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT, FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, EUGENOL, LINALOOL, CITRAL, ISOEUGENOL, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
habzóbor, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
curry, jázmin, bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
lorenox, labdanum, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Az Etat Libre d’Orange parfümök eredeti illata sokkolni fogja majd! Ezek az ellentmondó illatok teli érzékiséggel az egész világot lázba hozták! Nem mindennapi aromájuk felhívja minden olyan ember figyelmét, aki keresi az eredeti dolgokat és nem fél az extravaganciától!

Az Etat Libre d’Orange francia parfümmárka 2006-ban keletkezett. Céljuk, hogy ügyfeleiknek hétköznapokra is biztosítsák ezeket a nem mindennapi és megbízható illatokat, melyekkel ritkán találkozik az ember szemben az utcán. Például szolgálhat az egyik, emberi test természetes illatára emlékeztető parfümjének aromája is.

Az Etat Libre d’Orange márka keletkezéséhez hozzájárult számos híres személyiség és tervező is. Próbálja ki az Etat Libre d’Orange egyedi parfümjeit és gazdagítsa meg stílusát valami igazán egyedülállóval!