Etat Libre d’OrangeJasmin et Cigarette Eau de Parfum hölgyeknek

Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarette Eau de Parfum hölgyeknek
Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarette Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
42 200Ft

Raktáron | 42 200,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ELD0140
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Időtálló klasszikus, amely elismeri a természetes szépséget, nőiességet és eleganciát. A női Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarette eau de parfum gyorsan egyéniségének nélkülözhetetlen részévé válik.

  • virágos illat
  • fás illat
  • a 21. századbeli modern nőknek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DEN, FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), BENZYL SALICYLATE, AMYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, COUMARIN, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXITRONELLAL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
cédrus, pézsma, tonkabab, jázmin, széna, kömény, borostyán, sárgabarack, dohány
Az illat fajtája
virágos, fás

Az Etat Libre d’Orange parfümök eredeti illata sokkolni fogja majd! Ezek az ellentmondó illatok teli érzékiséggel az egész világot lázba hozták! Nem mindennapi aromájuk felhívja minden olyan ember figyelmét, aki keresi az eredeti dolgokat és nem fél az extravaganciától!

Az Etat Libre d’Orange francia parfümmárka 2006-ban keletkezett. Céljuk, hogy ügyfeleiknek hétköznapokra is biztosítsák ezeket a nem mindennapi és megbízható illatokat, melyekkel ritkán találkozik az ember szemben az utcán. Például szolgálhat az egyik, emberi test természetes illatára emlékeztető parfümjének aromája is.

Az Etat Libre d’Orange márka keletkezéséhez hozzájárult számos híres személyiség és tervező is. Próbálja ki az Etat Libre d’Orange egyedi parfümjeit és gazdagítsa meg stílusát valami igazán egyedülállóval!