Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo ajándékszett (hölgyeknek)

Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo ajándékszett (hölgyeknek)
Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo ajándékszett (hölgyeknek)

Kód: EST11627 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Youth Dew Eau de Parfum hölgyeknek 67 ml + Youth Dew testápoló krém 92 ml

Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.

Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo parfüm leírása
Összetétel

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású női Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Higgyen a tökéletesen összehangolt szett varázsában, amelybe minden nő az első látásra beleszeret.

A szett tartalma:

  • Youth Dew Eau de Parfum hölgyeknek 67 ml
  • Youth Dew testápoló krém 92 ml

Tulajdonságok:

  • a szett a szép csomagolásával első látásra felkelti az érdeklődést
  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • ajándéknak kiváló

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, fűszeres
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Estée Lauder a márkáról

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.

Értékelés Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo